Ti is nevezhettek az IEM Katowice 50.000 dolláros PUBG versenyére!

Ti is nevezhettek az IEM Katowice 50.000 dolláros PUBG versenyére!

A versenynek az egyik legnagyobb e-sport esemény, az IEM Katowice fog helyet adni.

Hónapokon belül kezdődik az e-sport világ egyik legnagyobb eseménye, az IEM Katowice 2018. A már-már hagyományosnak mondható verseny és gaming expo 2013-ban került először megrendezésre, azóta pedig minden évben rengeteg izgalmat tartalmaz. A versenyen összesen 3 darab játék lesz, melyből az egyik a CS:GO, a másik a StarCraft 2, míg a harmadik a PUBG. Ez így már a harmadik nagyobb PUBG verseny lesz, a Gamescom és az IEM Oakland után.

A versenyre bejutott legjobb PUBG-játékosok február 24-25-én mérhetik össze a tudásukat a Spodek Arénában, melyről valószínűleg magyar közvetítés is lesz.

A verseny összdíjazása 50 ezer dollár, amelyért 16 csapat fog megküzdeni. Európából, Ázsiából és Észak-Amerikából is 3-3 csapatot hívnak meg, míg a többi helyet a kvalifikációkról érkező csapatok töltik fel. Európából és Észak-Amerikából 3-3 csapat jut fel a kvalifikációkról, míg Dél-Amerikából 1. Ha a kvalifikációra szeretnétek jelentkezni, akkor azt az ESL oldalán tudjátok megtenni, ahol minden régióban maximum 512 csapatot várnak a szervezők január 20-a és 21-e között.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Borítókép: ESL

Kövess Minket!