Kicsit megszaladt byalinál a PUBG -ráadásul a Majorre való gyakorlás rovására?

Kicsit megszaladt byalinál a PUBG -ráadásul a Majorre való gyakorlás rovására?

Miután megemlítette ezt a közösség, egyből privátra rakta a Steam profilját.

A Virtus.Pro valós ereje az utóbbi időben rohamosan csökken. Néhány nagyobb LAN-ra azért még össze tudják szedni magukat, de ez nagyon kevés. A most is zajló ELEAGUE Major Boston 2018-ra még legendaként érkeztek, ám erős kétségeim vannak afelől, hogy meg tudják tartani ezt a pozíciót. Hiába van hihetetlen nagy rajongótáboruk Lengyelországban, ha tovább folytatják a mélyrepülést, akkor hamarosan ők is el fognak pártolni tőlük, hiszen már nagyon a nyakukban van a másik nagyon erős lengyel ötös; az AGO.

Az se tesz túl jót a "hírnevüknek", hogy az egyik játékosuk, byali egy kisebb botrányba keveredett. Néhány sasszemű e-sport-követő kiszúrta a Steam profilján, hogy az utóbbi 2 hétben mindössze 40 órát játszott a játékkal (ergo maximum ennyit gyakorolt), míg a PUBG-be laza 50 órát belerakott. Ahogy szokás ez, szóvá is tette az illető Redditen. Amikor akkorára nőtt a poszt, hogy a főoldalon láthattuk viszont, a közösség több tagja is csúnyán elkezdte szidni őt a profilja alatt, ezért privátra rakta a Steam profilját.

Ez azonban több dolgot is jelenthet. Az első opció az, hogy már szimplán nem érdekli a CS és inkább PUBG-zett - természetesen csak kikapcsolódásból. Aztán van egy olyan lehetőség is, hogy ezzel relaxált, mivel már túl sok volt neki a gyakorlás az utóbbi időben. Ez is egy elég valószínű forgatókönyv, hiszen ilyenkor csak motiválatlanságba vezetne az út, ha még többet gyakorolna -szerintem inkább erre van esély, mint az elsőre.

Mindenesetre valamit mindenképpen kezdenie kell magával a VP-nek, hiszen ezek az eredmények kétlem, hogy elfogadhatóak lennének nekik és a rajongóiknak egyaránt. Ma újra játszanak 23:30-tól a Cloud9 ellen egy kiesési rangadót, így akár már holnap haza is repülhetnek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!