Break the meta: SiOrnn bot lane-nel nyert mecsset a GIGABYTE Marines csapata

Break the meta: SiOrnn bot lane-nel nyert mecsset a GIGABYTE Marines csapata

Sokak kedvenc meta-törő bandája, a GIGABYTE Marines nagyot villantott nemrég.

Megszokhattuk már, hogy időről-időre előkerül egy-egy elborult, ám mégis működőképes párosítás az alsó ösvényre, a legújabb őrület viszont egy nem várt helyről jött, a vietnami profi ligában a GIGABYTE Marines srácai csaptak ki egy Ornn ADC-t Sion supporttal.

Rekord: 1465 minion kill Sivirrel egy meccsen az LCK-ban minden idők leghosszabb összecsapásán

És a legdurvább, hogy a végén kikapott Faker és csapata.

A merész választásuknak nem is lett rossz vége, megnyerték a mérkőzést. Eleinte azért nem volt egyszerű dolguk, értelemszerűen a kisebb range miatt az FFQ bot lane párosa tudta őket zargatni, ám a játék közepe felé haladva felrobbant a világ.

De miért is lehet olyan működőképes ez a párosítás, hogy még egy másod osztályú profi ligában is megjátsszák a játékosok? A válasz nagyon egyszerű. Ez a két karakter annyi knock up-ot, annyi tankosságot és ennek ellenére mégis annyi sebzést hord magában, hogy ember legyen a talpán, aki szembe mer velük nézni a játék középső szakaszától kezdve. Lényegében a kezdeményezést bármelyikükkel megkezdjük, voltaképp az is mindegy, hogy melyiküket választjuk ADC-nek és Supportnak, mert felcserélve is teljesen jól működik az ő kombójuk. 

Ha összeszámoljuk, összesen 4 fellökéssel, és több lassítással is rendelkezik a két hős, ez olyan mennyiségű cc, hogy nagyon nehéz ellene érdemben védekezni egy 2v2 szituációban, vagy akár egy csapatharcban. Ha pedig sebzésre építjük az ADC poszton lévőt, akkor a hatás még drasztikusabb lehet. Ebben a moments videóban ez tökéletesen látható.

Ti próbálták már ezt a két hústömeget egy lane-re vinni? Mik voltak a tapasztalataitok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.

Közvetítések