A Major 6. napjának legszebb pillanatai

A Major 6. napjának legszebb pillanatai

Gyönyörű clutchokból most sem volt hiány, össze is gyűjtöttük nektek a legjobbakat.

Most, hogy már a legendák is becsatlakoztak, tényleg öröm nézni pár csapat játékát, hiszen elképesztő meccseket láthatunk lehengerlő clutchokkal.

Ilyen elegánsan szerintem még senki sem hozott le egy 1v2-öt: egy fejes ide egy fejes oda, és meg is van a második pisztolykör a brazil gárdának.

A Liquid edzője, mintha belejött volna a játékba és néha csapatát szégyeníti meg, itt is egy 4k-t lőtt, aminek a végén 1v2-ben kellett clutcholnia, hogy esélyt adjon csapatának.

Electronic valami hihetetlenül játszott a BIG ellen, szinte erőfeszítés nélkül lőtte őket halomra. Előfordult az is, hogy oda-vissza 4k-t lőtt, tényleg nem lehetett rajta keresztül menni.

Itt a második 4k, ami talán még szebb lett, mint az előző volt.

Elérkeztünk a nap clutch-ához, amit paz lőtt a Cloud9 ellen. Egy igazi montage ace, elképesztőn jól használta a fa falat és ezt pont meccs pontnál sikerült összehoznia, ami még szebbé tette az egészet. Le a kalappal az újonc törökök előtt: zseniális játszanak!

A végére azért említsük meg a QBF-et is, akik 2-0-val várják a mai napot és ezt a közösség egy régi mémmel ünnepli, ami még mindig vicces.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!