"Most már csak egy célunk van, nyerni!" -Olofmeister interjú

Miután a FaZe elverte az SK-t és továbbjutott az egyenes kieséses szakaszba, a HLTV ült le beszélgetni Oloffal a meccsről és a további célokról.

A FaZe kiválóságával készített interjút a HLTV, ahol a Vega Squadron elleni meccsről és az SK ellen elkövetett CT oldali hibákról beszélgettek.

Először is szeretnélek megkérdezni a Vega Squadron elleni meccsről, a kvalin csúnyán kikaptatok, most meg sokkal kényelmesebben játszottatok; készültetek rájuk?

„Most jobban felkészültünk erre a random taktikára, amit használnak. Amint készen állsz ezekre a fura playekre sokkal könnyebb ellenük nyerni. Emellett nagyon nehezen tudtunk ellenük gyakorolni, de mégis alábecsültük őket picit. Nem számítottunk arra, hogy ennyire jól fog működni ez a stratégia.”

Rátérve az SK elleni meccsre; ez egy hatalmas párharc, ami eddig nem volt túl kegyes hozzátok. Mit éreztetek most a meccs előtt, így, hogy felps-szel játszott az SK?

„Az SK egy elképesztően jó csapat, de nem félünk kiállni ellenük. Egy nagyon speciális játékstílusuk van, ami miatt nehéz ellenük játszani. De ők is emberek, így el lehet őket verni, sokszor nyertük a BO1-eket. Nem izgatna, ha ellenük kell játszanunk a döntőben, szerintem a nézőknek és nekünk is sok örömet okozna egy ilyen párharc."

Kicsit nehézkesen indult Cache-en a meccs, a CT oldal végére is épphogy vissza tudtatok jönni, mi történt?

„Nagyon sok szoros kör volt és végre el tudtunk vinni egyet, akkor már nem volt annyi gránátjuk, így sokkal könnyebb volt nekünk. Sokat ecoztunk és nagyon jól játszottak, egyszerűen nem tudtuk lezárni a köröket. Ilyen ez a pop szakma.”

A G2 is bekerült veletek az egyenes kieséses szakaszba, az SK mellett ők a legnagyobb riválisok?

„Ha nem nézzük az SK-t, szerintem a G2 a legerősebb ellenfél, de milyen csapatok ellen játszottak? Jobban néznek ki, mint eddig, de még nem vertek el egy igazán erős csapatot, majd meglátjuk. De igen, egyelőre ők tűnnek a második legkeményebb gárdának.”

Gondolom, most már meg akarjátok nyerni, mi kell ehhez szerinted?

„Egyszerre mindig csak egy lépéssel gondolkozok előre. Először csak szerettem volna lejutni, amitől kicsit féltem, régóta nem kellett kvalifikálnom magam egy versenyre. Ezután szerettem volna átmenni a csoporton, ami végül egész simán sikerült.

Most már csak egy célunk van, nyerni! Megtettük az első két lépést, de ha nyerni akarunk nyugodtnak kell maradnunk, bíznunk kell a csapattársainkban, jól kell játszani egyénileg is és némi szerencse sem árt."

Nem lenne rossz csatlakozni JW-hez, Flusha-hoz és pronax-hoz, mint háromszoros Major bajnok, ugye?

Persze, persze!”

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!