Készülőben a World of Tanks VR!

Készülőben a World of Tanks VR!

A Wargaming bejelentette a WoT VR-t, így hamarosan a virtuális valóságban is átélhetjük a II. világháború hihetetlen tankcsatáit.

A World of Tanks az európai régióban 2010 nyarán vált elérhetővé a nagyközönség számára és az elmúlt években az egyik legsikeresebb online játékká vált, amivel milliók játszanak világszerte. A következő nagy dobás a hamarosan érkező WoT VR lesz, ami a VRTech-kel való együttműködésnek köszönhetően valósulhat meg, talán még az idén.

Neurogaming

Az együttműködésből létrejött új cégnek Cipruson van a székhelye és a 75 főt számláló fejlesztő csapat egyelőre még csak Moszkvában dolgozik, de a tervek szerint nem sokára egy amszterdami és egy New York-i irodával bővülnek majd.

A technológiákról

A cég jelenleg két technológiával foglalkozik. Az egyik a CinemaVR, ami egy skálázható, helyhez kötött megoldás főleg rövidebb játékokhoz fejlesztve, míg a másik PolygonVR, ami szintén egy helyhez kötött virtuális élményt nyújt, ami hosszabb multiplayer és e-sport játékokhoz készült. Nem ez a Wargaming első találkozása a virtuális valósággal, hiszen többször pedzegették már a témát, sőt készítettek már VR headset-ben 360 fokban megnézhető kisfilmet a Mark I harckocsiról, és azóta számos hasonló videót töltöttek fel a youtube csatornájukra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.