„Nem tudom elhinni, hogy ez tényleg megtörtént” -waterfaLLZ interjú

„Nem tudom elhinni, hogy ez tényleg megtörtént” -waterfaLLZ interjú

Elképesztő játékkal és odaadással végül továbbjutott a QB Fire, akik a Na’Vi ellen folytathatják az egyenes kieséses szakaszban.

Miután tegnap egész könnyedén, 3-1-el továbbjutottak, a HLTV ült le beszélgetni waterfaLLZ-al a mouz ellenni meccsről és arról, hogy milyen érzés legendaként folytatni a versenyt.

Már a kvalifikáción is erősen esélytelennek tartott titeket mindenki, ezután a csoportkörben sokan pályát sem akartak nektek adni, erre legendák lettetek, ez milyen érzés?

„Nem tudom, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez tényleg megtörtént. Álmodni sem mertem arról, hogy legenda lehetek az első Majorömön. Amikor megérkeztünk a kvalira a célunk az volt, hogy ne essünk ki 0-3-al. Tényleg nem értem, mi történt. Egy hónapja tier 5-ös csapattól kaptunk ki online és volt jó pár rossz eredményünk. Egy hónapig bootcampeltünk és sorra veszítettük a praccokat. Erre most itt játszunk és egész jól… Nem tudom mit mondjak, tényleg.”

Nagyon nehezen ment a T oldal, de CT-n tényleg úgy tűnt, hogy bármit csináltunk az működni fog. Mit húztatok elő a kalapból?

„T oldalon egyszerűen csak jobban lőttek, mint mi, szinte az összes párharcot elveszítettük. CT oldalon viszont tudtuk, hogyha elhozzuk a pisztolyt, talán még vissza jöhetünk. Egy olyan csapat vagyunk, akik nagyon erős morállal rendelkeznek, vissza tudunk jönni a meccsekbe. Lassan játszottak a T oldalon, öt kört sikerült lehoznunk, erre egyszer csak berohantak A-ra és elvittek egy kört. Ezután változtattunk pár dolgon, hogy ez ne forduljon elő még egyszer. Kvik pedig elképesztően játszott.”

A legutolsó körben úgy tűnt, hogy ez a mousesports-é is lehet, B-t támadtak és 3v3-ban maradtatok, hogyan nézett ki az a kör a te szemszögedből?

„Igen, ott egy-két gyors trade után hirtelen 3v3-ba kerültünk, akkor arra gondoltam, hogy könyörgöm lőjétek el őket, ne nekem kelljen, légyszi öljétek meg őket, és a csapattársaim megcsinálták.”

Rátérve a playoff-ra, hogyan érzitek magatokat? Szerintetek meddig tudtuk elmenni a legjobb csapatok ellen?

„Nincs túl jó map pool-unk, de ez nem is meglepő, nem a legenda spot volt a cél, hogy őszinte legyek. Egy valóra vált álom mindnyájunknak, hogy egy ekkora nézősereg előtt játszhatunk, próbálunk jó játékot mutatni. Mindenki azt mondta, hogy csak szerencsénk volt, nem érdemeltük meg és egy kidobott spot vagyunk, de nyertünk… szóval próbálunk jól játszani most is.”

Lesz nyomás rajtatok? Ennyi néző előtt?

„Talán a nézők miatt kicsit lámpalázasak leszünk, de nem szabad elizgulnunk a dolgot, oda értünk el, ahova nem lett volna szabad, ez egy valóra vált álom. Szóval nincs nyomás rajtunk, csak jól kell játszanunk, élveznünk kell a CS-t, az érzéseket és a nézősereget. Tényleg csak át kell élnünk a pillanatot.”

A QB Fire versenye tényleg egy igazi tündérmese, ezúttal viszont a Na’Vi ellen kell bizonyítaniuk, de ha véletlenül megnyernék a meccset, azzal még nagyobb történelmet írnának.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!