Vasárnap este megmérkőzik a legjobb orosz és európai klán

A World of Tanks e-sport 2018-ban a KOPM2 és a FAME gigászi összecsapásával kezdődik.

2018 január 28-án, azaz vasárnap este 17:00 órától bemutató mérkőzést játszik egymás ellen a KOPM2 és a FAME, amit olyan neves játékosok fognak közvetíteni, mint például Mailand, marty_vole, NewMultiShow, Near_You és még sokan mások, így természetesen magyar nyelvű élő adás is lesz, amiről bővebben a cikk végén találtok információt.

KOPM2

A legnépszerűbb és legmeghatározóbb klán az orosz szerveren. A klánban természetesen sok profi e-sportoló, blogger és kiemelkedő statisztikájú játékos játszik, és legutóbb az Absolute Supremacy nemzeti bajnokságot is megnyerték.

FAME

A FAME 2013-as alakulása óta a leghíresebb és legdominánsabb európai klánná vált, ami nem is meglepő, hiszen a szerver legjobb játékosai alkotják a klán magját, akik már számos versenyt és CW kampányt nyertek meg együtt.

A szabályok

A csaták 15 vs 15-ben zajlanak majd, a mérkőzés pedig BO13 lesz, tehát az nyer, aki hamarabb nyer hét kört. A klánok 12 különböző pályán játszanak majd, és ha a 12. körben sincs győztes, akkor a mindent eldöntő harc Himmelsdorfon zajlik majd, és az a csapat választhat oldalt, amelyik támadóként gyorsabban nyert csatát. Abban az esetben, ha támadó oldalról senki sem nyerne, akkor a szabályzat annyiban módosul, hogy az választhat oldalt, aki védőként gyorsabban nyert csatát.

A pályák

Térképek Támadó Védő Melyik csapat válaszotta
Cliff FAME KOPM2 KOPM2
Prokorovka FAME KOPM2 FAME
Murovanka KOPM2 FAME KOPM2
Himmelsdorf FAME KOPM2 FAME
Ruinberg KOPM2 FAME KOPM2
Steppes FAME KOPM2 FAME
Malinovka KOPM2 FAME KOPM2
Lakeville FAME KOPM2 FAME
Ensk FAME KOPM2 KOPM2
Mines FAME KOPM2 FAME
Sand River KOPM2 FAME KOPM2
Karelia FAME KOPM2 FAME

Magyar nyelvű közvetítés

A meccset magyar nyelven az alábbi csatornán követhetitek figyelemmel.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.