„Alig várjuk, hogy szembenézhessünk a FaZe-vel és bosszút álljunk Cancun-ért” -Oskar interjú

„Alig várjuk, hogy szembenézhessünk a FaZe-vel és bosszút álljunk Cancun-ért” -Oskar interjú

Oskar beszélgetett a HLTV-vel a következő nagy megmérettetésükről a FaZe ellen.

A mousesports nagy nehezen, de végül bejutott a Major egyenes kieséses szakaszába, ahol egyből a FaZe csapatával találkoznak. Tavaly Cancunban már összecsaptak, ott a FaZe nyert, de most szeretnének bosszút állni oskar-ék. Többek közt erről és a QBF elleni meccsről beszélgetett vele a HLTV.

Muszáj a QBF elleni meccsel kezdenünk a beszélgetést ahol a CT oldalatok kiváló volt, de később minden összeomlott, mi történt?

„Nem tudom, senki sem tudta, hogy mit kéne csinálni, annyira nehéz volt ellenük játszani. Mindannyian kikapcsoltunk, a CT oldalon jó volt a kommunikáció, de támadás közben egyszerűen nem tudtunk mit csinálni. Azt sem tudtuk eldönteni, hogy éppen mit akarunk csinálni. Semmi nem akart működni ez ellen a vaskos fal ellen, egyszerűen nem tudtunk mit csinálni.”

A Space Soldiers elleni meccs utolsó köreiben, két B rush-al fejeztétek be a meccset, ez hogy jutott eszetekbe?

Hát, az első rush-t én szerettem volna, mert fáradt voltam és izgultam a sok clutch után, amit elrontottunk. Ezért azt mondtam a srácoknak, hogy fussuk be B-t, ami egy kis szerencsével működött is, erre chrisJ azt mondta, hogy csináljuk meg mégegyszer.”

Ezután továbbjutottatok végül, mondott valamit chrisJ miután megtörte a Major átkot?

„Nem, de nagyon boldog volt.”

Egyelőre nagyon jól játszottál a versenyen a QBF elleni félidőn kívül, valamiért különleges volt neked ez a csoportkör?

„Nem tudom, próbáltam nyugodt maradni. Általában, ha nyugodt vagyok és folyamatosan kommunikálok sokat segítek a csapatnak és magamnak is. Amikor csöndben ülök, akkor általában arról gondolkozok, hogy mit rontottam el. Ez mindig összezavar, de most megpróbáltam úgy gondolkozni, hogy mit tehetünk a jövőben és nem azt firtattam, hogy mit rontottam el a múltban.”

Most már tudjuk, hogy a FaZe-el csaptok össze a negyeddöntőben, mit gondolsz erről?

„Alig várom, nagyon szeretném megbosszulni a Cancuni meccset.”

Oskar egészen elképesztően játszott az egész versenyen, kíváncsian várjuk, hogy teljesít a Major egyik legnagyobb esélyese ellen.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!