Ezt még KODIAK sem tanítja: szándékosan elrontott füsttel nyert kört az SK

Ezt még KODIAK sem tanítja: szándékosan elrontott füsttel nyert kört az SK

És ezzel össze is hozták a Major legokosabb megmozdulását.

Százszámra találunk olyan videókat nap mint nap, amik valamilyen oknál fogva "200 IQ play"-nek vannak nyilvánítva. De, ha azok valóban 200 IQ playnek is számítanak, akkor az SK-sok 400 IQ playeket csinálnak: az igazi 5D sakk elmejátékban a brazilok toronymagasan a legjobbak. Amit Fallenék összehoztak a Fnatic ellen Mirage 25. körében, azt csak a legrutinosabbak vették észre elsőre. 

A kör ott kezdődött, hogy coldzera és FalleN egy "mid push" körre állt fel, smoke-okkal. FalleN dobott egy füstöt midre, míg coldzera dobott egyet ablakba... Mármint az ablak mellé. Igen, szándékosan. A fnatic így szinte biztos lehetett benne, hogy jön is a mid push, ezért az AWP-s, JW ott maradt ablakban, hiszen azt hitte, hogy azt a füstöt elrontották, így ezzel meg is nyerhette volna a kört a csapatának, hiszen kinek nem jön jól az ingyen entry. És itt jön elő a kör zsenialitása: 2-1-2-vel állt fel a fnatic, tehát 2 ember volt A-n és B-n, míg egy középen, ablakban. Az egész brazil csapat elindult közben B-re, ahova így nem forgott át JW, hiszen várta a befutókat középen, sőt, még a füstöt is lőtte.

Az SK ezért 5v2-ben futhatott be a lerakóra az 5v3 helyett, így pedig sokkal egyszerűbben jutottak be. Mire JW és az A-védők észlelték, hogy irgalmatlanul át lettek verve, addigra már késő volt, és csak retake-re tudtak felállni.

A videó valószínűleg érhetetlen lesz elsőre (ahogy a 2 kommentátornak is az), ám sokadik nézésre leesik, hogy "jééé, ez nagyon okos volt". Garantálom.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!