Furcsa, de Tier1-nek számít: K&C Wild Dude Paladin paklibemutató

Furcsa, de Tier1-nek számít: K&C Wild Dude Paladin paklibemutató

Az összeállítás ugyan nem olyan hatékony, mint az Aggro verzió, mégis Tier1-nek számít és jól lehet vele haladni a vad játékmódban. 

A Paladin jelenleg nagyon hasít a Wild játékmódban és az Aggro verziója szédületes, 57.68%-os győzelmi aránnyal rendelkezik a Vicious Syndicate aktuális statisztikái szerint. Érdekes módon azonban a Class egy másik verziója, a Silver Hand Recruitokra épülő Dude Paladin is Tier1-nek számít és az egész laddert nézve, 52% körül teljesít a mérkőzéseken. Éppen ezért úgy határoztunk, bemutatjuk nektek a pakli alap mechanikáit és végigmegyünk rajta, milyen stratégiával tudjátok meghódítani a rankedet, továbbá ajánlunk pár alternatívát is, mivel helyettesíthetitek az esetlegesen hiányzó lapokat. Vágjunk is bele!

A Dude Paladin első verziója még tavaly nyáron, a Journey to Un'Goro kiegészítő után jelent meg Wildban és a legendás mesekártyás, Brian Kibler rakta össze a vad Heroic Tavern Brawlra. Az összeállítás azóta sok változáson ment keresztül és mi most Haydumb verzióját szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, ami összesen 6360 dust-ba kerül és csupán három Legendary-t tartalmaz. 

Kód: AAEBAZ8FCqcF9AX1DfoOyRbZrgK7rwKRvAK5wQKDxwIK1AWxCOoP7A/tD/+vArjHAtnHAuPLAvjSAgA=

A pakli alapvetően a Silver Hand Recruitok köré épül és leginkább a Midrange kategóriába sorolható, a stratégia pedig a pást elborítása és a Recruitok felbuffolása, kihasználva a kártya köré épülő szinergiákat. A mulligannél mindenféleképpen arra kell törekednünk, hogy a Lost in the Jungle-t és a Righteous Protectort megtaláljuk, továbbá a kalóz csomag és a Rallying Blade is prioritást élvez. Agresszív paklik ellen érdemes megtartani a Muster for Battle-t, továbbá a Knife Jugler is kiváló leszedést biztosíthat az RNG faktor ellenére. A Steward of Darkshire is tartható, viszont csak akkor pakoljuk ki a pástra, ha tudunk utána Recruitokat rakni és a maximális értéket kinyerni belőle, mivel az ellenfél számára elsődleges célpont lesz a következő körében. Ha sikerül jó néhány katonát Divine Shielddel ellátnunk, akkor következhetnek a buffok mondjuk a Quartermaster vagy Sunkeeper Tarim segítségével, továbbá a Lighfused Stegodon által adott Adapt is tökéletes followup lehet. 

Szerencsére az összeállítás eléggé képlékeny, és ha valamelyik kombó darab hiányozna a gyűjteményetekből, rengeteg alternatívával lehet őket pótolni, továbbá a paklinak jelenleg is több variációja ismert, szóval akár saját verziót is alkothattok. A Crystal Lion és a Corridor Creeper tökéletesen illeszkedik például a pakliba, mondjuk Loatheb a Keeper of Uldaman helyett, továbbá a kalóz csomag sem kötelező és pótolható mondjuk két Drygulch Jailorral, plusz az Unidentified Maul is tökéletesen szinergizál a Silver Hand Recruitokkal. A pakli további verzióit ezen a linken tudjátok megtekinteni, jó kísérletezést és játékot hozzá!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!



Kövess Minket!