„Általában higgadt vagyok, de a ráadásban már nem tudtam magam kontrollálni”

A HLTV a Major MVP-jével beszélgetett a versenyről és a döntő pillanatairól.

Ma éjjel fejeződött be az ELEAGUE Boston Major, amit végül a hazai pályán játszó Cloud 9 nyert meg 2-1-re a világ második legjobb csapatának tartott FaZe ellen. Az elképesztő izgalmak mellett Skadoodle és Tarik hihetetlen teljesítménye volt szemmel látható. Előbbi a döntőért kapta meg az MVP díjat, míg Tarik a HLTV-től az egész versenyen nyújtott teljesítményéért kapott MVP-t. Ezután a szokásukhoz híven interjút is készítettek vele.

Csapjunk is bele a közepébe, szerinted ez volt életed legjobb teljesítménye?

„Nagyon kiegyensúlyozott voltam és volt egy-két nagy köröm. Őszintén nem számítottam erre, de szeretném megköszönni az egész csapatnak, hiszen én is csak azért játszottam ilyen jól, mert ők is kiválóak voltak. Azt kívánom, hogy bárcsak mindannyian kaptunk volna MVP díjat, mert mindenki megérdemli. De köszönöm szépen és tényleg fantasztikus érzés.”

Ha jól emlékszem a negyeddöntő után azt mondtad, hogy ez a ti Majorötök, honnan jött ez a rengeteg magabiztosság?

„Nagyon kellemes a csapaton belül a hangulat, valahogy klappolt most minden. Ezenfelül olyan egyéni megoldásokat csináltunk, ami meccseket fordított meg. Amint megszokjuk egymást és az egyéni teljesítményünk is a csúcson van, akkor nagyon nehéz megállítani minket. Csapatként játszottunk, ez jutatott el idáig."

Beszéljünk kicsit Inferno-ról, egy igazi hullámvasút volt az egész dupla OT-val, milyen volt a kommunikáció, hogy sikerült ennyire jól játszani?

„Egy őrült meccs volt, nem is tudom szavakba önteni. Nagyon sok érzelmen mentem át, amikor 15-11-re vezetett a FaZe szinte remegtem, szerettem volna megnyerni ezt a Majort. Általában higgadt játékos vagyok, nem mutatom ki az érzéseimet, de belül már majdnem elveszítettem a fejemet. 18-17-nél amikor GuardiaN clutcholt, össze voltam törve, mert én hibáztam és nem tudtam, hogy mi lesz ennek a vége. Szinte abba akartam hagyni a játékot, mert tudtam, hogy ott nyerhettük volna meg. A következő körben viszont sikerült lenyugtatnom magam és mindent megtettem azért, hogy megnyerjük ezt az egészet. Elképesztően nehéz meccs volt, igazi őrület."

Szerinted a későbbiekben is megtudjátok tartani ezt a formát? Mi lesz a következő hónapokban?

„Ez egy hatalmas lépés volt számunkra a jó irányba, mióta a CS-vel játszunk ez volt az álmunk. Innentől csak az a célom, hogy kiegyensúlyozottak maradjunk, jussunk el legalább az elődöntőig minden nagy versenyen. Sose voltunk még ennyire motiváltak és magabiztosak, szóval semmi sem akadály számunkra ebben a pillanatban. Talán a jövőben huzamosabb ideig lehetünk a világ legjobb csapata."

Szeretnél még valamit mondani?

"Igen, köszönöm a rajongóknak otthonról és az arénában is, ti segítettetek minket győzelemre, köszönök minden támogatást a szponzoroknak és tényleg csak miattatok tartunk itt."

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!