“A FaZe lesz az utolsó csapatom” -GuardiaN interjú

Az SK elleni meccs után beszélgetett az egész Majorön elképesztő teljesítményt nyújtó Lacikával a Unikrn.

Érdekes interjút készített a unikrn a FaZe Clan AWP-sével és a Major egyik legjobb teljesítményt nyújtó játékosával. A beszélgetésben elmondja, hogy a FaZe lesz az utolsó csapata, ha pedig elveszti a szenvedélyt és túl sok idő telik el, akkor azonnal vissza fog vonulni.

Hogy sikerült elvernetek az SK-t, ezek a meccsek általában nem kedveznek nektek. Mi volt a különbség ezúttal?

"Nehéz bármilyen különbséget találni, egyszerűen csak egy BO1 volt, amit ezzel a felállással talán még sosem vesztettünk el az SK-val szemben. Akkor tudjuk megmondani, hogy változott-e valami, ha elverjük őket BO3-ban. Sokat fejlődtünk az utolsó ilyen összecsapás óta, és remélem velük fogunk találkozni a döntőben."

Körülbelül egy éve beszéltem veled utoljára, akkor még a Na’Vi színeiben játszottál és nem ment igazán a játék, mi történt, hogy most ilyen elképesztő teljesítményt nyújtasz?

"Szerintem az változott, hogy itt több a szabadságom, ha pihenni akarok, akkor senki sem szól meg érte. Emellett pedig nem lehet ugyanazt csinálni a nap 24 órájában, segít ha folyamatosan gyakorolsz, de néha kiégsz és akkor nem megy úgy a játék. Ha a csapat PUBG-zni akar, akkor én is becsatlakozok, kicsit olyan, mint egy csapatépítő, de még így is gyakorlunk közben. Próbálunk dolgozni a kapcsolatokon, együtt eszünk és szinte sosincs közöttünk harag. Tényleg több a szabadság és néha azt csinálhatok, amit akarok. Ez a legnagyobb különbség a két csapat között."

Most itt vagy a FaZe-zel, hogy érzed, megtaláltad a utolsó csapatodat?

"Amikor a feleségemmel beszélgettem arról, hogy maradjak-e a Na’Vi-nál ő azt mondta, hogy mindenképp váltsak, ezután pedig azt is megbeszéltük, hogy a FaZe lesz az utolsó csapatom a profi karrierem során. Ennél már csak öregebb leszek és hamarosan talán becsúszik egy baba is, nem szeretnék egész életemben CS-t játszani. Nem akarok az a játékos lenni, aki végig szenvedi a karrierje végét és lemaradt a gyereke első éveiről. Előbb vagy utóbb visszavonulok és úgy gondolom, hogy a FaZe lesz az utolsó otthonom."

Mit szeretnél látni leginkább a játékban a Valve részéről, amivel javítani lehet a Majorön?

"Nagyon sok mindent be lehetne tenni, zászlókat a pályára, mezeket a játékosok karaktereire, ilyenek szerintem simán bekerülhetnének. A legrosszabb ötlet viszont a spray logók voltak, hogy csak 50x használhatod aztán újra kell vegyed a legnagyobb hülyeség. Visszatérve lehetnének csapat tematikájú kesztyűk vagy játékos kártyák, nagyon sok mindent lehetne betenni. Emellett persze, ami a játékot is javítaná, lehetne sokkal több frissítés. Ha összehasonlítjuk a CS:GO-t és a DOTA-t látszódik, hogy mennyivel több patchet kap a  Valve MOBA-ja. Tudom két teljesen más játék, de ezt hosszabb távon nem lehet fenntartani."

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!