A Chelsea fiataljai mókás nevet adtak saját Pro Clubs klubjuknak

A Chelsea fiataljai mókás nevet adtak saját Pro Clubs klubjuknak

Néhányan inkább ezt a módot választják a FUT helyett, és még humorérzékük is van hozzá.

A Chelsea utánpótlás rendszere nagyon sikeres, ennek ellenére a felnőtt keretben az igazán nagy sztárok más klubokból érkeznek. Az ifjú tehetségek sok esetben kölcsönbe kerülnek valahova, bár ez annyira nem szegi kedvüket, mint az alábbi esetben sem.

Tervor Chalobah –18 éves játékos az angol együttesnél– Instagramján osztotta meg a FIFA18 Pro Clubs csapatát és további társait; Tammy Abrahamot és Josi Quinterot is megjelölte a képen.

Nem akármilyen nevet választott a gárdának; ugyanis Chelsea Loan FC-re keresztelte azt. Egyébként Abraham éppen a Swanseanál, míg Quintero az FC Rostovnál van kölcsönben.

Trevor bátyja, Nathaniel Chalobah 7 évig volt a Chelseanél, és ez idő alatt 6 különböző klubhoz adták kölcsön. Végül a Watford ajánlott neki szerződést.

Trevoh Chalobah játszott az angol utánpótlás válogatottakban is, képviselte hazáját az U19, U17 és U16 szinteken. Ezen felül megnyerte az UEFA Youth Leaguet, az FA Youth Cupot, és az U18-as Premier Leaguet a Chelseavel.

Az még kérdéses, hogy lesz-e bármilyen reakciója a vezetésnek a FIFA18 Pro Clubs mókás csapatnevének láttán. Elképzelhető, hogy őt is kölcsönbe adják esetleg? Már így is terjedelmes a klubbon kívűl játszók száma, de egyelőre Trevor jövője még bizonytalan ezek szerint.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!