Sorsoltak a Pro Clubs Európa és Bajnokok Ligájában!

Sorsoltak a Pro Clubs Európa és Bajnokok Ligájában!

2018-ban új szintre emelkedik a nemzetközi Pro Clubs csapatok vetélkedése.

Az Európai Virtuális Futball Szövetség saját rendezésű Bajnokok Ligáját és Európa Ligát indít, a sorsolást követően pedig kialakultak a csoportok is.

A Bajnokok Ligája főtáblájára 11 nemzet 32 együttese, míg az Európa Ligába ugyanezen országok 24 csapata jutott be. Mindkét sorsolás folyamán 4 kalapba osztották a résztvevőket, az EL során 6, a BL-nél pedig 8 klub került egy pot-ba.

Az Európa Liga csoportköre:

Az Európa Ligában 3 magyar csapat is helyet kapott: Mennyei Megyei, Dr. Relax Esports, Ciga FC és a Hungarian UnityA Dr. Relax Esports a BL selejtezőjén szenvedett vereséget a TPO Askerleritől, a Ciga FC drámai összecsapások után 6-5-re legyőzte az Israeli Kakotot, így jutottak tehát az EL-be. A kvartettekből az első helyezettek mellett a két legjobb második is tovább jut. Hozzájuk a BL-ből a csoport harmadikok csatlakoznak majd az egyenes kiesés szakaszban.

A Bajnokok Ligája csoportköre:

A Bajnokok Ligájában 2 gárdáért szurkolhatunk: Wonder Stag e-Sports és Hungary Eleven. Az Askerleri egyébként a WSE ellenfele lesz az A csoportban. A csoport első 2 helyezettje kvalifikálja magát a rájátszásra. A WSE olasz, török és francia, míg a Hungary 11 olasz, dán és izraeli ellenfelet kapott.

A magyarok legtöbb mérkőzését az Esport1 élőben fogja közvetíteni!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!