Az átigazolás után megvan a PL leggyorsabb játékosa!

Az átigazolás után megvan a PL leggyorsabb játékosa!

Az Arsenal és a Dortmund az utolsó pillanatokban kötötte meg az üzletet, de vajon melyik klub járt jobban?

Az Arsenal fanok mindenképpen örülhetnek most, hiszen a téli átigazolás utolsó napján nagy üzletet kötött a klub, megszerezték ugyanis a Borussida Dortmundtól Pierre-Emerick Aubameyang-ot. Nem volt olcsó a gaboni támadó, 56 millió fontot fizettek a játékjogáért.

Nem is olyan régen zárták le az ügyletet, a fanok pedig valószínűleg alig várják, hogy bemutatkozzon új együttesében. Talán nem kell bemutatnom Aubameyang gólérzékenységét, de talán azt kevesebben tudják, mennyire gyors is emberünk. Ráadásul a FIFA18-ban sem fukarkodott az EA, ha róla volt szó, jelenleg ugyanis 96-os sebességgel rendelkezik. Egy olyan játékban, ahol maximum 99 pontot adnak egy képességre, ez a 96 elég bikának mondható. Ezzel ő lett a Premier League legyorsabb labdarúgója a virtuális futballpályákon. Az aláírást követően egy másik Arsenalostól csente el ezt a címet, mivel eddig Hector Bellerin állt a képzeletbeli dobogó legfelsőbb fokán. Abszolút elképzelhető, hogy Aubameyang benne lesz a következő Ones To Watch kártyái között, ugyanis az EA most az átigazolási időszakra fókuszál. Philippe Coutinho, Alexis Sanchez és Henrikh Mkhitaryan már megkapta a speciális lapját ezen a héten, amelyek automatikusan frissülnek a való életben mutatott teljesítményük alapján.

A Premier League leggyorsabb 5 játékosa:

  1. Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal) - 96
  2. Hector Bellerin (Arsenal) - 95
  3. Leroy Sane (Manchester City) - 94
  4. Sadio Mane (Liverpool) - 93
  5. Mohamed Salah (Liverpool) - 93

A többi nagyágyúval is összehasonlították az értékeit és mit ne mondjak, elég impozáns az elénk táruló kép:

A sebesség (Pace) már hosszú ideje fontos szerepet tölt be a FIFA-ban, sőt, még inkább, mint a valóságban, mivel a játékban könnyű a lassabb védőket lehagyni. Egyébként Aubameyang már eddig is igen népszerű játékos az Ultimate Teamben, ezek után elképzelhető, hogy még keresettebb lesz a piacon. Van egyébként egy IF kártyája is, azon egy ponttal még fürgébb. Nektek lenne helye a csapatotokban?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!