Infografika: minden a Boston Majorről

Infografika: minden a Boston Majorről

A G2 imádja az ilyen grafikákat, mi pedig imádjuk őket ezért.

A G2-nek nincs szégyenkezni valója a Boston Major miatt. Ha nem is ők voltak a torna kiemelt csapata, azért a legenda státuszt elvárható volt a francia gárdától, amit elsőként teljesítettek is. Talán ennek apropóján, vagy szimplán, csak azért, mert imádnak infógrafikákat kreálni, el is készítették nekünk a legnívósabb verseny főbb statisztikáit. Figyelem, irdatlan mennyiségű adat következik!

A végeredménnyel talán már minden CS:GO rajongó tisztában van, azonban lejjebb az is látható, hogy az 1.000.000 dolláros versenyen az Új legendák szakászában ki mennyi pénzt szerzett.


Az Új kihívók szakasz alapján - ami a fő kvalifikációs versenynek felel meg – látható, hogy mely csapatok jutottak tovább az első fordulóból. Itt ugye az utolsó három gárda (Liquid, Renegades és AVANGAR) a 9. major spotért mérkőztek meg, amit a 100 Thieves hagyott hátra.

A következő képeken a rájátszás mérkőzései, valamint a torna pálya-statisztikái láthatóak.

A tornán 15 ace történt, amelyek az alábbi játékosokhoz köthetők. Rush volt az egyetlen, aki kétszer is elérte ezt a teljesítményt a 2. fordulótól. Előtte, bár nem került fel, de attacker is csinált kettőt az Új kihívók szakaszában.

A játékos kimutatások TOP szereplőit mutatja a G2 grafikája. Flamie igazán akarta azt a major trófeát, a rating és a sebzés mellett egyébként az ő nevéhez fűződik a  sebzés-különbség/kör, és a kill/kör mutató is. Természetesen NiKo és GuardiaN sem hiányozhat erről a listáról. Előbbi persze a fejlövések tekintetében, utóbbi pedig az AWP ölések végett szerepel. NBK kakukktojás, ő csak a reklám kedvéért került oda a jobb oldalra.

A végső összecsapás adatait láthatjátok, a nézőszám rekord mellett.

Végül a G2 külön díjazottjai:

Remek rendezvény volt ez, tele meglepetésekkel, gyönyörű játékkal, szebbnél szebb lövésekkel, és egy fantasztikus döntővel. Ilyennek kell lennie egy igazi Majornek. GG ELEAGUE!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!