A hétvége újra a nehéz tankoké!

A hétvége újra a nehéz tankoké!

Most érdemes lecsapni a legjobb nehéz tankokra, hiszen a hétvégén kedvezményes áron juthatunk hozzájuk!

A hétvégi ajánlatok között az FCM 50t is helyett kapott, ami a 0.9.22-ben a meglehetősen gyér teljesítménye miatt kikerül a Tech Tree-ből és a Gift Shop-ból, így ha eddig nem tettétek, akkor most érdemes beszerezni - természetesen csak gyűjtőknek.

Ajánlat időtartama: február 3. (szombat) reggel 6 órától február 6. (kedd) 6 óráig

50% kedvezmény a tier V-ös normál tankok árából 30% kedvezmény a tier VI-VII-es normál tankok árából
50% kedvezmény az Excelsior árából 50% kedvezmény a Churchill III árából

Ezen felül mindennap háromszoros XP-t kapunk az első győztes csatáért.

A legjobb 10 nehéz tank tier V és tier VII között

Bár mindenkinek szubjektív lehet, hogy melyik tank jön be neki leginkább, de ebben a bekezdésben megpróbáltam nektek összegyűjteni a legjobb választásokat tier V és tier VII között.

10. M6

Bár az M6-ot sokan alábecsülik, de a remek karakterisztikákkal rendelkező lövege, a lövegsüllyedése és az extra magas prémium páncélátütési értékei miatt úgy gondolom mindenképp a listán a helye.

9. VK 36.01 (H)

Bár a VK 36.01 (H) szintén egy alábecsült tank, de többnyire hasonló értékekkel rendelkezik, mint az M6, ellenben egy arányaiban rendkívül effektív páncélzattal van ellátva, így ezzel a lánctalpassal is egy élmény játszani.

8. KV-85

Extra magas DPM, remekül kialakított páncélzat és kiváló mozgékonyság, így a KV-85 a tier VI-os tankok legjobbjai közt kap helyet a listámban.

7. KV-2

Ki ne ismerné az egyik leghírhedtebb orosz nehéz tankot, ami számtalan meme alapanyagául szolgál? A tankkal elképesztően vicces játszani, hiszen sztenderd nehéz tankként is használható a 107 mm löveggel, de akár a 152 mm mozsárágyú is felhelyezhető rá, amivel gyakorta egy lövésből lehet a tanktemetőbe küldeni az ellenséges bádogdobozokat.

6. O-I

A KV-2-höz hasonlóan erre a tankra is ráhelyezhető egy 15 cm kaliberű mozsárágyú, ellenben a frontpáncélzata miatt sokkal nehezebb felvenni ellen a harcot. A legfurcsább, hogy bár az O-I az én szememben egy sokkal veszélyesebb tank, mint a KV-2, de ennek ellenére mégse lengi körbe olyan félelem, mint Rasputin fenevadát.

5. IS/IS-2

Bár a két tankot akár külön is szedhettem volna, ugyanis páncélzat kialakításban és a prémium lövedékeikben mutatnak némi eltérést, de nem tettem, ugyanis mindkettővel az agresszív közelharcos játékstílust kell játszani.. Az IS egy remek harcjármű, de a jelenlegi MM-ben az alacsony páncélátütése miatt nehéz vele érvényesülni, ha épp tier IX-be kerül, azonban a magas alfa miatt mégis meglepően vele könnyű vele 2-3 ezer sebzést összelőni amikor épp nem Type 4 Heavy vagy Mäuschen ellen kell harcolnia.

4. O-Ni

Az O-Ni ellen egy IS-nek vagy IS-2-nek normál lövedékkel szinte semmi esélye sincs szemtől szemben, ráadásul az O-Ni az O-I-hoz hasonlóan 15 cm löveggel büntet, ami az egyik legveszélyesebb ellenféllé teszi a játékban, és akár még a tier IX nehéz tankok ellen is fel lehet vele venni a küzdelmet.

3. Tiger I

A Tigris a második világháborúban a legveszélyesebb tankok közé tartozott, de a listánkon most csak a harmadik helyet csípte meg. A Tigris lövege pazar, a mozgékonysága kielégítő és a páncélzata hozza a kötelezőt. A Tigrisből nagyon sokat lehet kihozni, de elsősorban támogató tankként kell használni közepes, de inkább nagy hatótávról.

2. T29

Az amerikai hetes szintű páncélosnál minden hátrányt kiküszöböltek a mérnökök, amit az M6-nál felfedezhettünk. A tornya szinte beüthetetlen, és a testéről is pattanhatnak időnként. A lövege az M6-hoz hasonlóan kifogásolhatatlan, ráadásul választhatunk, hogy a gyorsabban töltő és pontosabb 90 mm ágyút, vagy a magasabb alfa sebzéssel rendelkező 105 mm főfegyverzetet helyezzük fel rá.

1. KV-1

Talán az összes tank közül a KV-1-gyel a legkönnyebb érvényesülni és ez nyújtja a legfelhőtlenebb játékélményt. Természetesen ehhez nagyban hozzájárul az is, hogy tier V-ben kevesebb jó játékos játszik, mint magasabb szinteken, de a tank nyers paramétereit tekintve is egy vadállat.

Küldetések

A hétvégén a következő küldetéseket teljesíthetjük.

Supply drop

  • Nyerj meg 5 csatát úgy, hogy a top 10 XP szerző játékos közt végzel a csapatodban.
  • 3 darab nagy tűzoltókészülék a jutalom.
  • Naponta háromszor teljesíthető.

Breaking Through

  • Nyerj meg egy csatát úgy, hogy a top 10 XP szerző játékos közt végzel a csapatodban.
  • x2 XP erre a csatára.
  • Bármennyiszer teljesíthető.

A prémium ajánlat

A hétvégi prémium ajánlat keretein belül a cikk első bekezdésében említett FCM 50t, illetve az egyik legújabb prémium német nehéz tankot, a Mauerbrechert vásárolhatjátok meg.

FCM 50t

Ez az egykor szebb napokat megélt tank teljesen kiesett a metából, és hiába a tier limit, egyszerűen alulmarad az összes vetélytársával szemben. Én semmiképp sem ajánlom megvételre, hiába az akció.

Mauerbrecher

A Mauerbrecher-ről pár héttel ezelőtt egy átfogó elemzést írtunk, amit figyelmetekbe ajánlanék, ha a tank megvásárlásán gondolkodtok.

Adventi naptár 24. nap: Mauerbrecher

Mégis mire képes 168 tonna német acél tier VIII-ban?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.