Khadgar újra elérhető, de sajnos csak Kínában

Khadgar újra elérhető, de sajnos csak Kínában

A Mage kaszt egyik alternatív hősét újra meg lehet szerezni, de sajnos csak Kínában.

Körülbelül 7 hónapja sokan megörültek Kínában a hír miatt, miszerint Azeroth egyik legerősebb mágusa hős kinézetként érkezik a Hearthstone világába egy Heroes of the Storm promóció keretein belül, és úgy néz ki, hogy megint életbe lép ez az akció februárban. Az event a Kínai Új Évet öleli körbe, szóval a Blizzard teljesen jókor tesz lépést a kínai felhasználók felé. Ami a többi rewardot illeti, a hangsúly egyértelműen a HotS-on van.

A jutalmak a következők:

  • 5 győzelem HotS-ban: Khadgar Hearthstone hero skin
  • 45 Kill HotS-ban: 2 Heroes Loot Box
  • 3 győzelem HotS-ban: 1 Heroes Loot Box
  • Rank 20 elérése Hearthstone-ban: Medivh Hero HotS-ban

Amint láthatjátok, a Blizzard szeret kapcsolatot teremteni játékai között, akár ilyen kedvezményekkel, akár történetileg is.

A játékosok többsége egyszer már megszerezhette Khadgart, mégpedig 2016 Áprilisában, majdnem 2 éve. Ami szemet szúrhat sokaknak, az az, hogy amíg a kínai régióban már többször volt rá példa, hogy a userek el lettek árasztva különböző kedvezményekkel és eventekkel, addig ezekből az örömökből kizárták az európai és észak-amerikai játékosbázist. Ez sokszor vezet panaszkodó posztokhoz mind Redditen, Twitteren, vagy bárhol máshol ahol a HS mint téma ott van. Most érezhetően ugyanez történt, és szerintem nem csak én vagyok az egyetlen aki úgy gondolja, hogy ez így nekünk nem buli, hogy mindig kimaradunk a jóból. A Blizzard nézetét is meg lehet ugyan érteni, hiszen így valószínűleg túl sok embernek lenne meg igen egyszerűen az alternatív hős skin, ami elméletben az egyediségre törekszik, de akkor kérdem én, hogy miért kell kiszúrni azokkal akik nem engedhetik meg maguknak, hogy csak emiatt másik országba utazzanak.

Ti mit gondoltok erről? Helyes a Blizzard üzletpolitikája? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!