"Csak élvezni akarjuk a játékot!" - mach0 interjú

Magyarország legjobb 8 csapata között a Need More Deatchmatch! Most ők is megszólaltak a V4 kapcsán!

Tóvári "mach0" Gergely a Need More Deathmatch csapatának oszlopos tagja nyilatkozott nekünk a közelgő V4 CS:GO Nemzeti Döntőről, illetve, hogy ők miként készültek a megmérettetésre! 

Mi a véleményed a V4 Future Sports Fest-ről?

Ez egy nagyon jó kezdeményezés, amire reméljük a későbbiekben is lesz példa! Úgy gondolom, hogy ez egy tökéletes lehetőség a magyar csapatoknak, hogy  ki tudjanak törni, és felfigyeljenek rájuk. Itt meg lehet, sőt meg kell mutatni, hogy a magyar közösség nem alábecsülendő.

Ti vagytok még az a csapat, akiknek a felállása szinte változatlan. Mitől függ az, hogy egy csapat együtt tud-e maradni, vagy éppen nem?

Igazából mi is csak egy baráti társaság vagyunk, akik szeretnek együtt játszani. Felmegyünk ts-re, beszélgetünk, és játszunk. Talán ez az, amiért ilyen szintre el tudunk jutni. Nem feltétlenül gyakorolunk sokat, csak ha kedvünk van pár meccset játszani faceit-en. Nem hivatásból, szórakozásból CS:GO-zunk!

Hogyan készültetek a Nemzeti Döntőre?

Próbáltunk minden nap játszani, miután tudtuk, hogy részt fogunk venni a nemzetközi döntőn. Nagyjából sikerült is. Leginkább faceit-en játszogattunk, és próbáltuk megszokni egymás játékát.

Rögtön a GA-val kezdtek. Milyen esélyekkel indultok?

Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, hiszen egy olyan csapattal játszunk, akiket sokan a nemzetközi döntő végső esélyesének tartanak. Ettől független szerintem jó eséllyel indulunk ellenük, magabiztosak vagyunk!

Függetlenül az eredménytől. Hova helyezitek magatokat a magyar mezőnyben?

Nagyon nehéz ezt így megtippelni, mert nincs sok állandó csapat, de erősnek érzem magunkat. Ezzel a felállással nyertünk ICL37-en is. Ha mondanom kéne valamit, a mezőny elejére tenném magunkat.

Ha esetleg ti jutnátok ki, akkor kivel néznél leginkább szembe március 23-25-én a LAN döntőn?

Egyértelműen a FaZe és a VIRTUS.PRO lenne az két csapat akikkel legszívesebben játszanánk!

A CS:GO Nemzeti Döntő holnap 12 órától kezdődik! Tartsatok velünk, hiszen estére kiderül, hogy melyik csapat képviseli majd hazánkat március 23-25-én a Bok csarnokban!

Nézd meg V4FutureSports élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!