Lőttek az amerikai WGL-nek!

Miközben az európai csapatok a formátumváltásra várnak, addig a Wargaming egyszerűen elkaszálta az amerikai WoT e-sportot!

A Wargaming pár nappal korábban közzétett hivatalos nyilatkozata szerint nagyon fontos számukra, hogy megfelelő versenykörülményeket teremtsenek, hogy az e-sportolók megkapják a nekik járó megérdemelt figyelmet, ennek ellenére 2018-ra teljesen elkaszálták az amerikai ligát, így olyan top csapatok sorsát pecsételték meg, mint az eClipse, az Elevate vagy a Top Tier.

A World of Tanks e-sport 2018-ban

Ha WoT e-sport, akkor Wargaming.net League, de vajon lesz jövője a virtuális kompetitív tankcsatáknak 2018-ban?

Fontos részletek

1. 2018-ban az amerikai régióban nem szerveznek regionális bajnokságokat (WGL NA), de sok ingame eseményt rendeznek majd, mint például Rangsorolt csatákat, Klánháborúkat, valamint maratonokat és küldetéseket. Ugyanitt megemlítik, hogy az amerikai játékosok szabadon csatlakozhatnak más csapatokhoz, de mindezt szerverváltás nélkül kellene megtenniük. (Tehát ha valaki nagyon elszánt és egy európai országba költözik, és még be is fér valamelyik európai csapatba, akkor a WGL EU tárt karokkal várja.)

2. Ezenfelül kihangsúlyozzák, hogy a WGL NA 2018 e-sport tervei között nem szerepel a WGL, a Silver League, a Clan League vagy bármi más profik számára rendezett bajnokság 7/70-es formátummal.

Miért pont az NA?

Számos okot tudnék említeni, hogy miért mondtak le az amerikai régióról, mint például:

  • Nagyon kevesen játszanak.
  • Még kevesebben e-sportolnak.
  • Következésképp a versenyeknek sincs nézettsége.
  • Rengeteg pénzt felemészt.
  • Le vannak maradva a csapatok játéktudásban a többi régiótól.

Természetesen ez nem mindig volt így, sőt sokáig a Fnatic is rendelkezett World of Tanks csapattal.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.