Két magyar squad is eljutott a GLL kvalifikációjának az utolsó szakaszáig

Két magyar squad is eljutott a GLL kvalifikációjának az utolsó szakaszáig

A verseny azonban már senkinek nem jött össze.

Nagyjából két hete jelentették be a GLL (Global Loot League) 1. szezonját, ahol 2 régióban, 4 divízióban összesen 80 csapat küzdhet meg az 50 ezer dolláros nyereményalap minél nagyobb részéért.

Újabb 50.000 dolláros PUBG verseny a láthatáron

A Global Loot League is szezonális ligával indítja a tavaszi szezont, íme a részletek!

A versenyre a nyílt kvalifikációk is elrajtoltak már pénteken, ahol több, mint 600 csapat szerepelt. Őket 30 lobbiba sorolták (tehát minden lobbiban 20 csapat volt), innen pedig mindig az első 6 jutott tovább. A kvalifikáció második körében már csak 180 csapat volt, innen lobbinként a legjobb 8 jutott be a kvalifikáció harmadik szakaszába. A harmadik szakaszban a 600-ból már csak 90 lett. Aki itt benne volt az első 3-ban, az már mehetett is az 1. divízóba. A második 3 a 2. divízióba ment, a többiek pedig kiestek a versenyről. A kvalifikáción természetesen rengeteg magyar squad is szerencsét próbált, többiek között kontiék, bLYYY-ék és getroék.

WONDERSTAG ESPORTS

Ők voltak az egyik legeredményesebb négyes, egészen a 3. körig meneteltek, ahol aztán 17. helyen végeztek. Ez sajnos azt jelenti, hogy egyik divízióba sem kerültek be, ám már ez a 3. körös kvalifikáció is mindenképp szép eredmény volt a srácoktól.

The Problem Gods

Ahogy írtam bLYYY-ék is elindultak a kvalifikáción, ami hasonlóan eredményesre sikeredett nekik is, mint getroitzéknek. Ők is a 3. körig jutottak, onnan viszont már nekik sem vezetett tovább az útjuk egyik divízóba sem. Amit a WonderStagnél írtam, az itt is teljesen igaz: már az is szép volt a srácoktól, hogy idáig eljutottak.

Esportready

Kontiék sajnos nem élték meg a 3. kört, a 2. körben már kiestek. Egyelőre szép eredmény, remélhetőleg hamarosan viszont már egy komolyabb versenyre is sikeresen lejutnak.

Szép dolog, hogy a kvali 3. köréig 2 magyar csapat is eljutott, innen viszont már csak felfele vezet az út. GG!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!