A GameAgents nyerte a V4 magyar CS:GO döntőjét

A GameAgents nyerte a V4 magyar CS:GO döntőjét

Nemcsak a dicsőség, de a majd nyolc millió forint is már biztosan az övéké.

Véget ért a V4 Future Sports Festival nemzeti döntője, ahol végül a GA és a PIXEL.CSGO csapott össze. Előbbiek a need more DM, majd a Nice Gaming csapatát verték 2-0-ra, míg utobbiak a Team123-at és a ROG-Warriorst győzték le a döntőbe vezető úton. DEv és bzt is nagyon komoly formában játszott az egész verseny alatt, míg a GA játszi könnyedséggel futott át mindkét ellenfelén. Ezután elérkezett a döntő, ahol hatalmas meglepetésként a Cache-Mirage-Inferno triumvirátust láthattuk immár századszorra, hiszen szinte az egész versenyen ennek a három pályának a különböző kombinációit pörgették a csapatok. Ezúttal a GA által választott Cache-en kezdtek a gárdák.

Cache

A támadó oldalon kezdtek koloRRR-ék, akik elképesztő lendülettel startoltak a meccsen; 9-1-re is vezettek és simán, 11-4-re hozták az első félidőt. A második játékrészben sikerült elhozniuk fleav-éknek a pisztolykört, ami szinte le is zárta a mérkőzést. Még megpróbáltak felkapaszkodni plum-ék, de nagyon sok kört kellett volna ledolgozni, ami végül nem sikerült, a végeredmény: 16-7.

Mirage

A GA újból elhozta a pisztolykört koloRRR hathatós segítségével, ezután viszont bodito lőtt hatalmasakat és egyből meg is nyerték a második menetet. De szeretünk a káosz közelében maradni, koloRRR CZ-vel lehozta a force-t is. Végre lenyugodtak a kedélyek és a GA elhozta a kötelező köröket, az állás: 4-1. Ezután jöhetett az első olyan kör, ahova mindkét csapat rendes fegyverekkel érkezett, de a GA ezt is simán elhozta, majd a következő ecot is. KoloRRR és pbD egyszerűen zseniálisan játszott, szinte esélyt sem adtak a Pixelnek, az első félidő eredménye 13-2 a GA javára. A pisztolykört újból könnyedén hozták el gabessonék, ezzel pedig már a döntő is a kezükben volt. A meccs végén sem tétováztak sokat, nagyon gyorsan kiirtották a Pixelt, így 16-2-re zárták a meccset.

Ezzel tehát koloRRR-ék könnyedén, 2-0-ra verték a PIXEL.CSGO-t, így ők csaphatnak össze a régió legjobbjaival és négy meghívott sztárcsapattal március 23-25. között. Reméljük, tisztesen helyt állnak és talán még a legjobb négy csapat közé is bejutnak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!