Ph3lan -

Ph3lan -"Egy kicsit meglepett ez a negatív hozzáállás a mini-maratonhoz"

Ph3lan rövid magyarázatot ad arra, hogy miért is rendezték meg a Valetine II mini-maratonját.

A WG legújabb mini maratonján egy Valentine II prémium tankot nyerhetünk, azonban sokan úgy gondolják, hogy ez egy "nesze semmi, fogd meg jól" jellegű játékos csalogató esemény, amire Ph3lan így reagált:

"Akárcsak Kandly-t, engem is meglepett ez a negatív hozzáállás a mini-maratonhoz, így engedjétek meg, hogy egy rövid magyarázatot adhassak ezzel kapcsolatban. Már én is úgy gondolom, hogy nem volt a legjobb döntés ezt az eseményt maratonnak elnevezni, de utólag persze könnyű okosnak lenni.

Valentin napkor általában némi leárazás mellett mindenki megvásárolhatja a Valentine II harckocsit és persze néhány küldetésre is lehet számítani, de idén valami mást szerettünk volna, hiszen ez egy átmeneti időszak a Holiday Ops, a kötvény maraton és persze a márciusban érkező 1.0-ás verzió között.

Úgy gondoltuk, hogy egy kimondottan könnyű küldetéssorozattal rukkolunk elő ez alkalomból, ami a Valentin naphoz köthető és bármiféle extra erőbefektetés nélkül teljesítő, illetőleg az új játékosokat –és azokat, akiknek még nincs– egy király prémium tankkal jutalmazza.

A veterán játékosok számára a Valentine II talán csak egy kis kreditet és ingyen garázshelyet jelent, de a küldetéssorozattal személyes küldetéseket, prémium napokat és fogyócikkeket is lehet szerezni, ami talán is érdekessebbé teszi ezt az eseményt, ami sosem lehetett volna egy valódi maraton, hiszen csak azért csináltuk, hogy legyen mivel elütni az időt a még nagyobb és még jobb kedvezmények előtt, így a jutalmak se igazán különlegesek. (Nem lehet minden esemény szuper különleges, hiszen egy ponton minden megszokottá válik és semmi sem lesz igazán különleges többé.)

Ezenfelül csak az európai régió kapott mini-maratoni küldetéseket, ezért úgy gondolom, hogy nem igazságos azt mondani, hogy megint az EU szerver húzta a rövidebbet. Igazán sajnálom, hogy nem tudtunk megfelelni mindenki elvárásainak, de remélem talán mégis jobban értékelitek ezt a maratont, mint a szokásos valentin napi leárazásokat."

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.