Fakert megviselte az SKT vereségsorozata

Fakert megviselte az SKT vereségsorozata

Az SKT T1 sikeresen megtörte az átkot: annyi meccset követően újra győzedelmeskedni tudott az LCK-ben. Fakert nagyon megviselte ez az utóbbi időszak, derült ki interjújából.

Az SK Telecom T1 végre sikeresen megtörte vesztett meccseinek sorozatát a bbq Olivers ellen. Viszont egy ilyen stresszes időszak bizony meg tudja viselni a játékosokat érzelmileg (-sőt akár testileg is). Nem volt ez másként Lee „Faker” Sang-hyeok-al sem, aki egy az INVENGlobal-nak adott interjújában elárulta, hogy hogyan vészelte át az elmúlt heteket.

Szétesőben az SKT? Csont utolsók az LCK-ban!

Aioween | 18/02/05 10:25 Valami nagyon nincs rendben az SKT háza táján, ilyen rosszul még soha nem indították a szereplésüket. A legutóbbi vereségük kifejezetten siralmas volt. 2015-ben, 2016-ban és még tavaly is a legtöbben az SKT-t tartották a világ legdominánsabb csapatának.

„Úgy gondolom, hogy a csapattársaimnak is nagyon nehéz volt, hiszen ennyit még sosem veszítettünk egy huzamban. Engem is nagyon megviselt, még fogytam is az események miatt.”

Az SKT eddigi alulmaradása azonban nem volt ok nélküli: a verseny (LCK) kezdete előtt hatalmas változáson ment keresztül a csapat és több csapattag. Az addig supportként játszó Lee "Wolf" Jae-wan-t elmozdították helyéről és a jungle-be küldték. Az LCK első hetében azonban a ROX Tigers csapata ellen bezsebelt győzelmet követően Wolf visszakerült eredeti pozíciójába, de néha még később is váltogatták, így Wolf hol support volt, hol dzsungeles, míg support és dzsungeles pozícióban Effort és Blank próbálkoztak. A siker azonban elmaradt és a bbq Olivers ellen végre esélyt adtak Park "Blossom" Beom-channak, hogy csilloghasson.

A képen bal oldalt Blossom, jobbra pedig az új topos Thal látható.

Végül pedig úgy tűnik, hogy ez volt a helyes döntés, hiszen az SKT 2-1-re verte a bbq Olivers-t, még úgy is, hogy Blossom nem játszott hibátlanul az ütközetek alatt. Faker nyilatkozatából az is kiderül, hogy szerinte az elkötelezettségük volt az, ami sikeresen megállította ezt a szörnyű sorozatot.

„Szerintem azért tudtuk megnyerni a meccset, mert képesek voltunk az addigi visszajelzésekre is koncentrálni és kihozni magunkból a legtöbbet. A vereségeink alatt rengeteg apró hibát követett el mindenki a csapatból. Mi mégis keményen dolgoztunk azon, hogy ezeket a problémákat sikeresen kiküszöböljük.”  

Az SKT T1 csapatának következő összecsapását február 10-én követhetik nyomon az érdeklődők. A rivális pedig nem lesz más, mint a világbajnok KSV Esports (korábbi nevén: Samsung Galaxy -szerk). Reméljük innen már felfelé vezet az út és Faker újra az alábbiakhoz hasonló megmozdulásokat hoz majd össze.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.