A tavalyelőtti MEB győzes THR sem szeretne kimaradni a jóból, ők is indulnak a V4-en!

A tavalyelőtti MEB győzes THR sem szeretne kimaradni a jóból, ők is indulnak a V4-en!

A Team Horizon Reapers tavalyi éve kissé hullámzóbb volt a megszokottnál, de most már új felállással elég magabiztosnak tűnnek. Vajon megszerzik majd a magyar bajnoki címet?

A Team Horizon Reaperst magyar viszonylatban nem nagyon kell bemutatni. 2016-ban tűntek fel a horizonton, azóta pedig még a nehezebb időszakaik alatt is a legdominánsabb csapatok közt tartják őket számon.

Új csapat mutatkozik be a V4 LoL versenyén; íme a Vox Populi!

Aioween | 18/02/07 17:15 Bár a csapat neve nem feltétlenül ismerős, a játékosok már annál inkább. Nagyobbik fele lényegében a régi WiLD, de a bot lane páros sem ma kezdte. Teljesen új csapatként, ám azért elég tapasztalt és sokat megélt játékosokkal érkezik a V4-re a Vox Populi gárdája.

Fentről kezdve, topon már jó ideje MarineHBS játszik, míg a dzsungelben legújabban Paresz, úgy tűnik, hogy ő maradni is fog. Korábban ezt a helyet Funzkai, Benji és az azóta már spanyol földön játszó bluerzor is betöltötték. Miden a csapat egyik, még megmaradt alapító tagja, Sk1nzor játszik, őt többször is az ország legjobb midesének titulálták korábban. Joe a másik olyan tag, aki még az eredeti ötösből maradt a csapatnál, természetesen ADC pozícióban, őt pedig Vioreleeee támogatja már egy pár hónapja. Az ő elődjei Qgloof és LittlePwny voltak. A csapatot a háttérből pedig Genican és Garyan támogatják, akik mindketten menedzseri pozíciót töltenek be a gárdában.

Mint Magyarország egyik top csapata, természetesen őket is megkerestük, hiszen indulnak majd a hét végén induló V4-es selejtezőkön, hogy megszerezzék egyikét a nyolc nemzeti döntős helynek.

Mi volt az első gondolatod, amikor hallottál a V4-ről?

"Rendkívül örültünk neki, hiszen egy újabb nagy verseny, ahol bizonyíthatunk, ráadásul egy óriási rendezvényről van szó, amire még nem volt példa itthon. Ráadásul aki bejut a döntőbe, a legjobb lengyel, cseh vagy szlovák csapatok ellen játszhat majd. Ekkora nyereményért még egy versenyen sem lehetett játszani."

Mennyire jelenthet ez plusz nyomást?

"Bőven rak nyomást az egészre a nyeremény, hiszen ez az összeg rengeteg, még játékosokra lebontva is. Igyekszünk nem ezt szem előtt tartani, viszont ekkora összegből egy játékos rengeteget megtehet a saját fejlődése érdekében is."

Mit gondolsz a négy ország közötti erőviszonyról?

"A lengyelek egy sokkal fejlettebb ország e-sport téren, így mindenképpen őket jósolnánk a legesélyesebbnek is. A cseh/szlovák kvalifikációkból is elég erős csapatok jöhetnek, ha a pletykáknak lehet hinni, így aki kijut az offline döntőre, arra nagyon nehéz feladat vár."

Melyik nemzet fog nyerni és miért?

"A lengyeleket győzelmét jósoljuk, mivel náluk több ex-lcs játékos is játszik, akik rengeteg tapasztalatot és tudást visznek magukkal. Maga a lengyel liga is a 16. szezonja előtt áll, ami már önmagában sokat mond."

Ha már erőviszonyok, idehaza ki lehet a legnagyobb riválisotok, ha van egyáltalán ilyen?

"Nehéz megjósolni, mivel ez a nyeremény könnyen hozhat erős mix csapatokat is, viszont reméljük hogy az összeszokott csapatok fognak dominálni, így mindenféleképpen a WiLD-ot mondanánk."

Mennyire készültök külön a V4-re?

"Talán amivel külön a V4-re készültünk, az az, hogy most már az Asus is megadta a bizalmat és a kellő hardware-eket ahhoz, hogy zökkenőmentesen tudjunk gyakorolni. Önmagában sokat gyakorlunk most és igyekszünk a legjobb formában lenni. Reméljük az eredményt eltudjuk hozni a tét meccsekre is."

Az utóbb időben több tagcsere is történt, melyik THR-t láthatjuk majd a V4-en?

"Igazából már megvan a fix 5-ös és eddig azért volt látható "csere," mert tryout zajlott. Ez már lezárult, így a lineup: MarineHBS - Paresz - Sk1nzor - Joe - Vioreleeee."

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!