Ma folytathatja jó szereplését a GameAgents

Ma folytathatja jó szereplését a GameAgents

Tegnap sikerült legyőzniük a NOREG-et, ma pedig az első helyezett Tricked ellen bizonyíthatnak koloRRR-ék.

Nagyban zajlik a bets.net Challanger Series, amin a GA is részt vesz és eddig minden akadályt könnyedén vettek. Az Epsilon-t 16-10-re verték, míg tegnap a NOREG-et 16-7-re.

GA vs. NOREG

Mirage-on csapott össze a két fél, ahol az elején még szorosnak nézett ki a meccs, de koloRRR és Zero elképesztő játékot mutatott, amire nem tudtak válaszolni a norvégok. Az első két kört engedték át Gabessonék, utána pedig 13 kört hoztak el az első félidőben. Innen elképesztően nehéz felállni, főleg úgy, ha a pisztolykör egyből a magyaroké lett, de a rákövetkező körben sikerült a force és utána elhoztak még négy kört, amikor koloRRR-ék azt mondták, hogy elég lesz, és lezárták a meccset. A végeredmény 16-7.

Mint azt már említettem, Zero és koloRRR megint zseniálisan játszott, előbbi 28-16-ban végzett, míg utóbbi 23-10-ben. A V4 selejtezőkön és a bets.net kupán mutatott teljesítmény pedig mindkettőjüket a hét legjobb játékosai közé emelték. Zero a legtöbb statban első lett, míg koloRRR szinte mindenhol követte őt a második helyen. De két statisztikában még első is lett, hiszen ő szerezte a legtöbb killt körönként (1.01) és ő lőtte körönként a legtöbb AWP killt (0.66) érdekességképpen a második helyezett woxicnak "csak" 0.50 volt. Nyilván nem ugyanazon a szinten játszanak, de jó látni, hogy a GA két kiválósága is a hét legjobb játékosai között vannak.

Ma 17:00-tól a tabellát vezető Tricked ellen mutathatják meg, hogy mire képesek, de ha Zero és koloRRR hasonlóan játszik, mint eddig, akkor át is vehetik a vezetést. Természetesen magyar közvetítés is lesz, amit itt nézhettek 17:00-tól:

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!