A voidból származó új ADC-ről villantottak egy rövid videót éjszaka!

A voidból származó új ADC-ről villantottak egy rövid videót éjszaka!

Még mindig nagy titokzatosságba burkolva ugyan, de legalább valamit láthatunk az új ADC-ről, ami jó eséllyel egy képessége.

Továbbra sem tudni sok mindent a készülő új karakterről, azon felül hogy ADC lesz és az ürességből, vagyis a Voidból származik. Még a nevét sem osztotta meg velünk a Riot Games, bár a tegnap esti videó alá azért kommentelt egy Riotos kolléga, miszerint igazán új játékstílust hoznak be ezzel a League of Legends játékába.

Új ADC a láthatáron -megérkeztek az első utalások

Abbiechan | 18/02/01 07:30 Elindult a 2018-as fejlesztői szezon is. Megérkeztek az eslő teaser képek a következő karakterről, szó esett Irelia és Aatrox átdolgozásáról és Akali ráncfelvarrása is téma volt. Az alábbi bejegyzésben Reav3 szavait hoztuk el nektek, aki beszámolt az idei év legfontosabb hősváltoztatásairól illetve egy új lövészkaraktert is bemutatott nekünk (még ha csak nagyvonalakban is)!

Először én is lelkesen estem neki, hogy végre valami újat tudjak meg róla!

Sajnos a komment, valamint a kép láttán rá kellett jönnöm, hogy a Riot csak ugrat minket, mivel olyanokról beszéltek, hogy minden Voidból származó lényt one-shotolna az ultija, valamint odarakták ezt.

Eszerint négy passzívja is lenne, amikből az első (Az üresség pajzsa az ürességből) minden hőstől elszenvedett sebzés után egy 150% AD plusz 200% támadási sebesség alapján számolt pajzsot adna. Ez egyértelmű utalás szerintem arra, hogy sokan panaszkodnak az állandó pajzsok miatt a játékban.

A második passzív (Randuin smanduin) minden harmadik ütés után 75 támadási távot kapnánk és a következő ütés 20% mx HP-t sebezne true damage-ként, valamint minden 9. lövésnél ez tovább terjedne más célpontokra. Mindig, mindenkinek kell legyen valamilyen százalékos sebzése, szintén csak meme.

A harmadik szerint (Mozgékonyság 2018-ban) minden tárgyhasználat után azonnal elérhetővé válna a Flash-ünk, illetve minden idézői képesség után létrehoznánk egy Stopwatch-ot. Az elsőtől végül is Zoe nem áll olyan messze, a második meg az eddigi 2018-as év tárgya.

Végül, de nem utolsósorban (Counterplay koffein) nem lehetne elaltatni, vagyis Zoenak max a nyers sebzésétől kellene tartani, azonban ez a passzív 400 Kék Esszenciába kerülne meccsenként.

A fentebb leírtak egyértelműen csak egy vicc részei voltak a Riot részéről, ha már a lelkes rajongók az éjszaka folyamán rátaláltak a videóra. A videó maga azonban nem vicc. Valóban úgy tűnik, mintha egy lövésre meghalna a Rift Herald, viszont ezt nehéz megállapítani, mert az életerejét nem látjuk, de a nyugalmi állapotából ítélve jó eséllyel teljes HP-n volt. Hogy ez most egy sima képesség, vagy az ulti, esetleg több képesség együttes hatása jó kérdés. Lehet, hogy térkapukat fog használni és a falakat használja majd, mint a Portal játékban?

Ti mit gondotok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!