Folytatódik a GameAgents sikerszériája, egy lépéssel közelebb vannak egy 100.000 dolláros LAN-hoz

Hatalmasat játszott Zero a Tricked ellen is, így már ott vannak a kvalifikáció második felében.

Ma délután 5 órakor küzdött meg a magyar GameAgents a dán Trickeddel a Bets.net Challanger Series nevű kupában. A Tricked egy tier 2-3-mas dán csapat, akik a tornán jelenleg az elsők voltak a csoportban. A meccs Bo1 volt, ahol Cobblestone-on feszült egymásnak a két csapat. Ahogy azt az utóbbi időben néhány hétben megszokhattuk, a koloRRR-Zero páros óriásit játszott: Zero 1.63-mas, míg koloRRR 1.49-es értékelést kapott a viszonylag sima, 16:8-as meccs végén.

A verseny azonban több volt egy sima online kupánál, hiszen ez számít a Bets.net Masters nevű 100 ezer dollár összdíjazású LAN kvalifikációjának. A kupán két csoport van (EU és CIS) kétszer 16 csapattal. Innen a legjobb 8 továbbjut a kvali második felébe, ahol szintén két csoportban folytatják, annyi változtatással, hogy régiónként még 4-4 meghívott csatlakozik hozzájuk. Csoportonként 4-4 csapat továbbjut aztán a playoffba, ahol már a tényleges LAN helyekért küzdhetnek meg.

A GA mostanában nagyon elkapta a fonalat, a V4 Future Sports Festivalon is ők lesznek az egyedüli magyar csapat, remélhetőleg azonban erre a kijevi LAN-ra is lejutnak, hiszen ez hatalmas előrelépés lenne a magyar kompetitív CS közösségnek.

Ha vissza akarjátok nézni a meccset, itt megtehetitek.

Nézd meg esporthuCS [HU] Bets.net Challenger Series - GA vs. Tricked - Valiance vs. VenatoreS című tartalmát a twitch.tv weboldalon

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!