Néhány hét múlva visszatér a One for All

Úgy néz ki, hogy a 8.6-os frissítéssel fog érkezni, ám magával hoz egy kis újítást a váltakozó játékmódok területén.

Sokak kedvenc ideiglenes játékmódja, a One for All (Egy mindenkiért) több, mint egy évnyi szünet után, olybá tűnik, hogy visszatérhet. A Riot tervei szerint a 8.6-os frissítésben találkozhatunk vele újra, ami feltehetően március 21-ére esik majd.

A voidból származó új ADC-ről villantottak egy rövid videót éjszaka!

Aioween | 18/02/10 09:14 Továbbra sem tudni sok mindent a készülő új karakterről, azon felül hogy ADC lesz és az ürességből, vagyis a Voidból származik. Még a nevét sem osztotta meg velünk a Riot Games, bár a tegnap esti videó alá azért kommentelt egy Riotos kolléga, miszerint igazán új játékstílust hoznak be ezzel a League of Legends játékába.

Az URF után alighanem a One for All a legkedveltebb játékmód, ám hosszú-hosszú ideje nem volt hozzá szerencsénk, mégpedig azért, mert a mód még a régi kliensre lett fejlesztve. Ez azt jelenti, hogy a Riot szakembereinek át kell dolgoznia ahhoz, hogy az új kliensbe be tudják helyezni. 

Ám ezzel együtt egy kis változás is érkezik a váltakozó játékmódok területére, mégpedig az, hogy a fejlesztők nagyobb hangsúlyt fognak fektetni új típusú, eventekhez kötődő játékmódok fejlesztésére, mint amilyen a Star Guardian skinek Invasion-je, vagy épp a Hunt of the Blood Moon. Ígéretük szerint azért a régi klasszikusok sem mennek sehova, ugyanúgy fogunk találkozni ARURF-fal (sajnos az eredetiről egy szót sem ejtettek -a szerk.), illetve a One for All-lal, míg az olyan végtelenségig koptatott módokat, mint az Ascension (Felemelkedés) újragondolják, hogy miként lehelhetnének bele újra életet.

Alighanem ez egy remek hír, a One for All ezer év után tér vissza, és több új típusú játékmód is vár majd ránk az évben. Noha még egy hónap hátra van, azért álljon itt egy remek válogatás a legszebb One for All pillanatokból! Ti várjátok már?

És hogy ténylegesen mennyire mókás? Még a profik is jól szórakoztak vele anno!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!