Hirdetés

Így állnak a V4 CS:GO csapatai a HLTV világranglistán

Megnéztük, hogy hol helyezkednek el a világ CS:GO mezőnyében a csapatok. Nagy a szórás.

Hirdetés

Egyre jobban közeledik V4 torna Március 23-ai indulása, már csak 37 nap, és kb. 10 óra van a startig...,-de ki számolja! A csapatok nyilván gőzerővel dolgoznak azon, hogy a legjobb formába kerüljenek a V4 Future Sports Festivalra, ahol nem kisebb a tét, mint az 500.000 Euróból egy jó nagy szeletet hasítani, és a lehetőség, hogy a világ legjobb csapatával mérkőzzenek meg. Ez utóbbi nem csak egy hangzatos marketingszlogen, hiszen a mostani HLTV lista abszolút első helyezettje; a FaZe is tiszteletét teszi a rendezvényen.

De ha már a HLTV listánál és V4-nél tartunk, akkor nézzük meg a résztvevő csapatok helyezését a legrangosabb CS:GO portál rangsora alapján.

Szaladjunk végig a meghívott csapatokon! A TOP10-ből a FaZe sztárcsapata mellett még a mousesports képviselteti magát, akik jelenleg a nyolcadik helyen állnak. ChrisJ csapata sajnos nem jutott le az IEM Katowice döntőjére, ahol a HellRaisershez hasonlóan az alsóági, utolsó mérkőzésen kaptak ki a kvalifikálás kapujában. Az ESL Pro League S7-en, és az SrtarSeries i-League S4-en is induló HR pedig jelenleg a 19. helyezett a HLTV TOP30 világranglistán. Végül Lengyelország talán legnépszerűbb csapata, a Virtus.pro is ott lesz a BOK Csarnokban, ahol hosszú évek után történtek személyi változások a lineup-ban. A MICHU-val kiegészülő VP, a 17. helyezett.

Nyílván való, hogy a FaZe számít a legesélyesebb csapatnak, de a fenti négy team bármelyike képes legyőzni a másikat, úgyhogy lehetnek meglepetések. Főleg akkor, ha a selejtezőkből és a nemzeti döntőből feljutó kiscsapatok is felszívják magukat. Lássuk, hogy ők hogyan állnak a HLTV sorrendjében.

Véget ért az összes V4 selejtező, ismerjük meg jobban a négy ország csapatait

Wolfi | 18/02/07 16:41 Tegnap véget ért a V4 lengyel selejtezője is, aminek a végén kiderült, hogy melyik az a négy csapat, akik csatlakoznak a FaZe, mouz, HR, VP kvartetthez. Mint azt sokan tudjátok, a magyar selejtezőn a döntőben a PIXEL csapott össze a GameAgents-el, ahol végül az utóbbi gárda került ki győztesen.

GameAgents

A Magyarországot képviselő csapat a 75. a HLTV listáján. Ma este, a Bets.net Challenger sorozatában induló ötösnek a Sprouttal (26) és az ELEAGUE Major 2017 harmadik helyezett fox-szal felálló Kinguinnel (74) kell megmérkőzniük, amik jó kis felkészülési meccsek lesznek.

eXtatus

A cseh gárda van legközelebb a tűzhöz, 33. helyezettek. Ha a papírformát nézzük, akkor nekik van a legnagyobb esélyük a továbbjutásra, de mint tudjuk, ez a GA-nek fog sikerülni. Frozen csapatának lehetőségük van a nagyokkal is gyakorolni az ESEA MDL-ben, hiszen a Gambit, BIG, GODSENT és VP is a sorozat résztvevője.

Dark Tigers

A szlovák tigrisek a 135. helyen tanyáznak. Talán nekik lesz a legnagyobb lehetőség ez a V4 torna. Tavaly Novemberben a Cseh bajnokságban induló csapat pont az eXtatustól kapott ki a rájátszásban. Most revansot vehetnek a vereségért.

VenatoreS

A lengyel kvalifikáció nagy meglepetése volt a csapat, hiszen mindenki az AGO-t, vagy a PRIDE-ot, esetleg a Kinguint várta befutónak. Amíg az előbbi három csapat a 20., 34. és 74., addig a VenatoreS a 87. A Bets.net versenyen a GA-val egy csoportban szereplő gárda értékes infókat szerezhet a magyar csapatról. Persze ez visszafele is igaz.

Sorrendben tehát Dark Tigers (135), VenatoreS (87), GameAgents (75), eXtatus (33), HellRaisers (19), Virtus.pro (17), mouseports (8) és FaZe (1). Vajon ez lesz a sorrend a verseny után is?

Ha még nem tettétek meg, akkor irány a V4 regisztráció: https://v4futuresports.eu/registration

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?