Hirdetés

Olcsó mégis hatékony: Fungalmancer Warlock pakli bemutató

A frissen bemutatkozó pakli FTP játékosok számára tökéletes választás lehet. 

Hirdetés

Az egy héttel ezelőtt bevezetett nerfek hatására a meta máris átalakulóban van és újabbnál újabb paklik jelentek meg a ladderen. Nemrég beszámoltunk nektek arról, hogy a profi játékosok milyen új paklikkal hasítanak legendben; -ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Legend paklik profiktól -Lássuk mi hasít az utóbbi időben

Látva az ismert játékosok paklijait azt lehet mondani, hogy kicsit lassult a meta, aztán lehet, hogy a metaelemzés rendesen megcáfol majd. Íme Purple, Thijs, Asmodai és Nicslay legend paklijai.

A felsorolt összeállítások azonban sok játékos számára picit drágák lehetnek, szóval úgy gondoltuk, hogy most szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani egy olcsó, mégis hatékony paklit, a Fungalmancer Warlock személyében. Az összeállítás tulajdonképpen egy Demon Zoolock verzió, amiben helyet kapott a névadó Fungalmancer, viszont kimaradt belőle Prince Keleseth és Bloodreaver Gul'dan és ennek köszönhetően az ára csupán 1280 dust. Az olcsó ár ne tévesszen meg titeket, mivel az alábbi összeállítás 72%-os győzelmi arányt hozott készítőjének. 

Kód: AAECAf0GBJ/CAuvCAsrDApvLAg0w9wTyBc4H2QfCCLSsAry2Ase7AsrLAvHQAvLQAtHhAgA=

Amint már említettük, ez egy olcsó Zoo Warlock, szóval a két paklihoz szükséges játékstílus egy az egyben megegyezik. Elsődleges feladatunk, hogy olcsó lényeinkkel elárasszuk a pástot és nagy nyomást gyakoroljunk az ellenfélre. A korai körökben ne féljünk kijátszani a Flame Imp-et és a Kobold Librarian-t, mivel az elszenvedett sebzés ellenére az előbbi egy igen masszív 1 drop, utóbbi laphúzó képessége pedig elengedhetetlen ennél a paklinál. Érdemes továbbá kihasználni a Malchezaar's Imp és a Discard lapok, mint a Soulfire és a Doomguard szinergiáit, hogy minél több kártyát tudjunk magunknál tartani. 

A korai körök egy másik fontos szereplője a Darkshire Councilman, viszont őt csak úgy érdemes kijátszani, ha a következő körben jó pár lényt utána tudunk küldeni, növelve ezzel a támadó erejét. Ha sikerül megtartanunk a pástot, a Crystalveawer segítségével fel kell erősítenünk a Demon lényeinket, agresszivitásra pedig a Dire Wolf Alpha is tökéletes megoldás a +1 támadó erő miatt. A pakli nevét adó Fungalmancer-t se hagyjuk ki, aminek Battlecry képessége + 2/2-t ad a mellette lévő minionok számára, továbbá a Cobalt Scalebane permanens körvégi +3 attack-ja egy random lényünknek is mindenféleképpen jól tud jönni. 

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy teljesít a pakli akció közben, pillantsatok bele az alábbi videóba. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?