Hirdetés

A Sprout ellen javíthat ma a GameAgents

Tegnap Zero 35-ös bombája sem volt elég a győzelemhez, ma a V4 selejtezőről már ismerős játékos ellen játszhatnak.

Hirdetés

Tegnap a loot.bet kupája a második megállóhoz ért, ahol a tabella felétől búcsúztunk, a pontok pedig nullázódtak. A GA-nek ezúttal a Fragsters csapatával kellett kezdenie, ami már egy nagyobb falatnak bizonyult. Főleg azért, mert egy kis taktikázást is láthattunk a vétókkal, a dánok nem szerettek volna koloRRR-ék legjobb pályáján játszani.

Inferno

Így hát Inferno-ra esett a választás, amit nagyon magabiztosan kezdtek a magyarok; 8 kör elteltével 7-1 volt az állás és Zero 15-3-as stattal csücsült a szerver élén. Nagyon úgy tűnt, hogy egy újabb úthengert láthatunk a GA-től, de lehet, hogy picit elkönnyelműsködték vagy csak felszívták magukat a dánok, de innentől nagyon nehézkesen ment a játék. 11 kört tudott hozni zsinórban a Fragsters, amikor egy időkérés után lángra kapott a GA, de ez csak három körre volt elég, a dánok 16-10-re bezsebelték a meccset.

pbD és Gabesson nem igazán érezték a pályát, de Zero 35 killjében is sok olyan frag volt, ami nem adott hozzá a játékhoz, nem volt igazi súlya. Így fordulhatott elő, hogy relatív könnyedén kikaptak, Zero elképesztő teljesítménye mellett. De perpillanat nincs idő búslakodni, –igazából nincs is miért,– hiszen még mindig bőven van esélyük a versenyen, ezúttal viszont a Sproutot kell megverni, akik valószínűleg NaTo-val fognak felállni, akit a V4 selejtezőin ismerhetett meg a magyar közönség, mint flash mixtársa. Reméljük Gabiék könnyedén veszik az akadályt és elverik a német csapatot. Magyar közvetítés természetesen lesz, amit itt követhettek 19:00-tól:

A csoport tovább eredményei:

NOREG-Fragsters 16-8
Red Reserve-Valiance 16-12
Valiance-Epsilon 16-4

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?