Néhány hőst és skint ingyen is beszerezhettek a játékban!

Néhány hőst és skint ingyen is beszerezhettek a játékban!

A hősök kifarmolhatóak, de a skinekért általában fizetni kell. Akad azonban három olyan skin is, amit mindössze pár kattintással ingyen is megszerezhettek!

A Riot Games legnagyobb és egyetlen alkotása, a League of Legends honosította meg véleményem szerint az egyik legegészségesebb mikrotranzakció változatot. Ennek lényege az volt, hogy a játékon belül használatos tartalmak, mint hősök, illetve régebben a rúnák is mind kifarmolhatóak voltak a játékon belül, sőt a rúnákat nem is lehetett egy az egyben RP-ért megvenni, maximum IP boosttal segíthettük elő a gyűjtést.

A hős, akit fejlesztés közben töröltek: Omen

Omen, a démonteremtmény sosem jelent meg a játékban, azonban megnézzük, mi maradt meg belőle.

Egy dolog azonban a játék kezdete óta változatlan, hogy a skinekért javarészt fizetni kell. Ugyan voltak időleges kivételek, mikor egy-egy különleges alkalomra kaptunk ingyenes tartalmat, mint a PAX skinek, vagy a mostanság is divatos Victorious skin család, amit minden évben a goldban, vagy afelett végzett játékosok kapnak meg. Ezt leszámítva a hőskinézetek fizetősek, viszont van összesen három, ami pár percnyi "munka" után bárkinek elérhető. Ez már hosszú évek óta így van, igaz nem feltétlenül tud róluk mindenki és mindegyikhez más feltételt kell teljesíteni.

A Riot Girl Tristana kinézet megszerzéséhez egyszerű a dolgunk, mindössze a játék facebook oldalát kell belike-olni. Mivel legtöbben az EUNE, vagy EUW régióban játszotok, így ezt az oldalt kell likeolni.

A második ingyenes skin a Dreadknight Garen. Ez nekünk magyaroknak talán egy picit macerásabb, mivel országunkban nem akkora divat a Twitter. Mindenesetre, ha erre a skinre fáj a fogunk, akkor nincs más dolgunk, mint bekövetni a Riot twitterét, amit itt találtok.

Az Unchained Alistar kinézetést a Youtube-ot kell követni és ha ez megvan, akkor követni kell ezt a linket, mely az EUNE és EUW szerverekhez működik, és ide kell bepötyögni az idézői neveteket. Ha ez megvan, akkor meg kell jelennie egy kis átfutási idő után a skinnek.

Ugye nem is olyan nehéz, mindössze pár perc alatt három kinézetet is összeszedni? Ha pedig valamilyen problémába ütköznétek, esetleg valamelyik skin nem jelenik meg, akkor a supportnak is lehet ez esetben írni és készségesen fognak nektek segíteni! Fontos infó, hogy nem csak a skint, de magát a hőst is megkapjátok amennyiben nincs meg, így ha még nem vettétek meg ezeket a hősöket, inkább így váltsátok ki!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!