A Misfits is otthagyja a CS:GO-t

A Misfits is otthagyja a CS:GO-t

Próbálkoztak eleget, de végül csak nem jöttek a sikerek.

A Misfits gárdájában ShahZam, SicK és seang@res távozása után csak a két francia játékos maradt devoduvek és AmaNEk, akiknek a szerződésük márciusig szólt, így ölbe tett kézzel várták a folytatást. Ami tegnap meg is érkezett, hiszen a szervezet felbontotta velük a paktumot és úgy döntött, hogy kivonul a CS:GO-ból.

Sean a Misfits-nél töltött idő után lényegében feladta profi karrierjét és inkább az elemzői asztalra fókuszál, miközben ShahZam és Sick az OpTic és a Rouge csapatához csatlakoztak. Ezután a két francia játékos magára maradt, akik összesen 10 hónapja éltek már Amerikában. Tegnap viszont ez is véget ért, hiszen a Misfits elengedte őket, a két játékos így mindenféleképpen egy francia nyelvű csapatot szeretne létrehozni vagy egy meglévőbe akarnak csatlakozni. Véleményem szerint van esélyük egy új gárdát összerakni, vagy talán ott az LDLC, ahol éppen most rúgták ki a csapat irányítóját Ex6TenZ-t, helyette pedig LOGAN került a gárdába. A Misfits egy videóval is készült az elmúlt egy évről, ahol bemutatják az öt játékos életét.

A csapat végül egyetlen pénznyereményes versenyt nyert meg, a CyberPower PC Extreme Gaming Series-t, ahol a döntőben a Renegades-t sikerült 2-0-ra legyőzni. Az út viszontagságos volt, a Majorön való csúfos leszereplés pedig valószínűleg az utolsó csepp volt a szervezetnél és a játékosoknál egyaránt. Így tehát a 100Thieves után a Misfits is kivonul a CS-ből, így pedig bizonytalan ideig egy újabb amerikai szervezettől búcsúzhat el a közösség.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!