Visszatért a Boss Battle Royale -Sindragosa egy állat

Visszatért a Boss Battle Royale -Sindragosa egy állat

Ha valaha is ki akartad próbálni, hogy milyen az élete egy Adventure bossnak, akkor ismét eljött az időd. Csak arra figyelj, hogy ne válaszd a Priestet.

A mostani Brawl tökéletesen illett a Valentin Naphoz. Kicsit olyan se veled - se nélküled kapcsolatot formáz ez az egész. Van olyan aki imádja és persze olyan is, aki utálja. Én személy szerint szeretem. Tegnap este és ma reggel a villamoson direkt végigpörgettem az összes kasztot, mert már az első után is előtörtek belőlem azok az érzések, amik akkor kavarogtak bennem, amikor a Heroic bossokat csináltam a Nax vagy a BRM esetében. Csak most egy kis bűnös kajánsággal én kaptam az op lapokat és hősképességet. Mondjuk az érzésvilág vélhetően azért jött elő nagyon gyorsan, mert a Warlock-kal kezdtem, de erről később, most nézzük melyik kaszt mit kapott.

Warrior - Coren Direbrew: Pile on!

Ha megnyomjuk a gombot, akkor 0 manáért mindkét pakliból kipakol egy lényt. Nem szerettem, a legtöbbször az ellenfél jobb lényeket kapott.

Shaman - Lady Naz'jar: Pearl of the Tides (passzív)

Minden páston lévő lényt a saját körünk végén egy manával feljebb pakol. Nem rossz, nagyon erős, főleg mert mi irányítunk, de az RNG néha megviccelhet.

Rogue - Grobbulus: Poison Cloud

Ha megnyomjuk a hősképességet 2 manáért, akkor minden lény sebződik egyet. Ha a képesség hatására meghal egy lény, akkor kapunk egy 2/2-es Slime-ot. Ez már egy fokkal jobb, mint a Shaman, de mivel túl sok a nagy HP-s lény, ezért nem nagyon tudtam kihasználni.

Paladin - White King: Castle

Ismét 2 manás gomb, amiért kapunk egy sakk bábút Discover mechanikából. Igazából az egész pakliban sakkfigurák vannak. A szinergiák rendben vannak, de a pakli ereje nem az igazi, ez annyira nem tetszett.

Hunter - Skelesaurus Hex: Ancient Power

0 manáért mindkét játékos kap egy lapot és az a lap 0 manába kerül. Ezt imádtam, folyamatosan jöttek a jobbnál jobb lapok és 0 manába kerültek, emellett az is közrejátszott, hogy az ellenfelem meg 0 manáért pakolta kifelé a lényeimet. Ezt mindenképpen próbáljátok ki.

Druid - Razorgore the Untamed: The Rookery

1 manáért a lenn lévő Corrupted Egg tokenek (0/3) kapnak +1 életet és érkezik egy új egg. Ha az egg elér 5 életerőt, akkor kikel belőle egy rondaság/tünemény. Itt nagyon tetszett a játék, viszont Sindragosa ellen kb. insta bukta.

Mage - The Curator: Gallery Protection

Gyakorlatilag az ellenfél csak az arcunkat ütheti, mert azon van Taunt. Rendben volt, de egy-kettőnél többet nem mennék vele.

Priest - Professor Putricide: Mad Sicence (passzív)

Minden Secret kártya 0 manába kerül. Húha, ne nyomuljatok vele, ez a kaszt bődületesen gyenge. Alig van benne laphúzás és a kirakott Secret lapok is túl gyengék. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor csak 3 kis 'titkunk' lehet egyszerre, mert a negyedik a kijátszásakor eltűnik.

Warlock - Sindragosa: Frost Breath

Ha az életerőnk 20 alá esik, akkor az ellenfél oldalán lévő lények átváltoznak jégtömbökké, amit után nem lehet használni, sem elpusztítani. Na a gondok innen indulnak. Ha nyerni akartok, akkor menjetek Warlock-kal.

Sindragosa egyszerűen beteg ebben a Brawl-ban. Ha nem ugyanúgy Warlock van szembe, akkor kb. 80% esélyed van nyerni, ha okos vagy, akkor 90%. Olyan dolgokat vegyél észre, hogy saját magadat is le lehet pakolni 20 HP alá, ami azt jelenti, hogy te választhatod meg, hogy az ellenfél pástja mikor változik át egy jégvilággá. Ha sikerül 5 lényt befagyasztani, akkor kb. vége az egésznek. Ezzel szemben a Priest kasztot nagyon nem ajánlom, Putricide legalább két szinttel gyengébb, mint az összes másik kaszt.

Kinek jött be az eheti bunyó?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!