Szoros döntetlent játszott a GameAgents

Szoros döntetlent játszott a GameAgents

Ezúttal a Refuse csapatával küzdöttek meg, a beugró litván játékos pedig nem akarta elengedni a meccset.

Tegnap este újból pályára lépett a GameAgents egy másik kupán, ami BO2 formátumban tartanak meg. Olyan csapatok érkeztek a versenyre, mint a EURONICS, Codewise Unicorns vagy a SEAL, ez a kupa a CSesport.com harmadik kupája. Nézzük is, mi történt tegnap a GameAgents meccsein.

Inferno

Gabiék CT-ben jól kezdtek a pisztolyokkal, de a második körben már jött is a fordítás, így a helyzeti előny a Refuse-t illette. A legnagyobb különbség a litvánok javára a játék elején volt, hiszen lehozták azt a maradék két kört és 1-3-al kezdték a mérkőzést. A félidő végül 11-4 lett a GA számára, de a pisztolypárbaj ezúttal nem jött össze. Ezután a Refuse még elhozott öt kört, de a GA megrázta magát és végül könnyedén 16-10 arányban győztek. Főleg fleav-nek köszönhetően, aki a végén 114-es ADR-rel zárta a pályát, de Zero és Gabesson is kiválóan játszott.

Cache

A meccsnek még nem volt vége, révén, hogy BO2-ről beszélünk, ezért a két csapat utazhatott Cache-re. A pisztolykörök csak nem akartak összejönni, megint a CT-ben kezdő litvánok hozták le. Ezúttal a force viszont jó volt, így 1-1-el kezdett a két gárda. Ezután hozták serényen a köröket koloRRR-ék és 5-1-re is vezetett a magyar csapat. A félidő eredménye végül 9-6 lett a Refuse-nak, de innen még könnyedén fel lehet állni. Jó szokáshoz híven megint csak a litvánok vitték a pisztolykört, ami végül meg is bosszulta magát, hiszen hosszabbításra került sor, ahol 4-1-re a Refuse győzött, így behúzták a második mapot és döntetlenre hozták a meccset. Érdekesség, hogy a beugró nukkye volt az a Refuse csapatánál, aki mindkét pályán topfragelt Cache-en pedig 39-20-ban végzett, ami valljuk be nem kispályás.

Ma ugyanezen a kupán javíthatnak a kirgiz Revolution ellen 20:00-tól.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!