ISSAA-t is elérte a vízumgond, nem játszhat a StarSeries-en

ISSAA-t is elérte a vízumgond, nem játszhat a StarSeries-en

Holnap indul a StarSeries döntője, de úgy tűnik egyelőre ISSAA nélkül.

A StarSeries i-League 4. szezonjával a kanyarban nem is történhetett volna tragikusabb dolog a HellRaisers-szel, mint Issa "ISSAA" Murad esete a vízummal. A jordániai származású játékosnak nem sikerült időben beszereznie a papírokat a nagykövetségtől, így nem csatlakozhat a társakhoz az ukrán fővárosban, Kijevben, ahol holnaptól játszana a csapat.

Megoldásként Kevin "HS" Tarn ugrik be a helyére, akitől nemrég vált meg az OpTic Gaming. 2017-ben ugyan jól teljesített, de nagyon sokan kritizálták miután elhagyta a PENTA-t. Rendkívül fiatal játékos, akinek még sok-sok tapasztalatra van szüksége ahhoz, hogy felvegye a versenyt a világ legjobbjaival. Néha azért megvillan, ilyen volt a PGL Krakkó Major, ahol 1.32-es HLTV átlagot ért el, illetve az MDL rájátszása, ahol 1.15-öt.

A HellRaisers azonban nem válogathatott, gyors megoldásra volt szükségük és rá esett a választás. A Bo3-as svájci rendszer első körében, vagyis holnap, a Na'Vi ellen lépnek pályára, előreláthatóan 15:00-tól. Sajnos DeadFoxéknak a kelleténél nehezebb lesz az indulás, pedig Vladyslav "bondik" Nechyporchuk visszatérése után ez lett volna az első közös LAN-ja a csapatnak. Ha sikerül elhárítani a problémákat időben, akkor a torna későbbi szakaszában HS helyét átveheti ISSAA a kezdőben. Addig is, a következő felállással érkezik a HR Kijevbe:

Kirill "ANGE1" Karasiow
Bence "DeadFox" Böröcz
Özgür "woxic" Eker
Vladyslav "bondik" Nechyporchuk
Kevin "HS" Tarn (beugró)

Borítókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!