Itt az utolsó esélyed, hogy bejuss a V4 legjobb FIFA játékosai közé

Itt az utolsó esélyed, hogy bejuss a V4 legjobb FIFA játékosai közé

A V4 Future Sports Festival FIFA18 győztese 40.000 euróval lesz gazdagabb.

Február 17-én, szombaton délután rendezik a V4 Future Sports Festival második, egyben utolsó, hazai FIFA18 nyílt selejtezőjét XBOX-on és PlayStation 4 platformon. Mindegy, hogy milyen szinten vagy vagy milyen csapatod van, nincs megkötés a nevezés tekintetében, a kvalifikációra tényleg bárki nevezhet. 

A tét nem kisebb, mint a magyar nemzeti döntőbe jutás, ahol a legjobb 8 XBOX és PlayStation 4 játékos küzd majd meg február 25-én, szombaton azért, hogy kiderüljön, ki lesz az a 2-2 versenyző, akik képviselik majd hazánkat az offline döntőn és így már biztosan pénznyereményben részesülnek!

Megvannak az első továbbjutók a V4 FIFA18 selejtezőin!

Molnargabo feledtette a barcelonai kiruccanását és végigverte az Xbox mezőnyét, mokosg pedig nagy visszatérőként szenzációsan haladt a egészen a legjobb 8-ig, ott azonban egy kisebb technikai gond egyelőre megállásra kényszerítette.

A verseny összdíjazása egyébként igen impozáns, 100.000 euró (átszámítva kb. 31 millió Ft), az abszolút győztes pedig 40.000 eurót vihet majd haza! A két legjobb azonban nem csak pénznyereményben részesül, hanem megkapják az esélyt arra, hogy kijussanak az FeWC világbajnokságra! Tekintve, hogy a V4 a világbajnoki versenysorozat egyik állomása lesz, az XBOX és PlayStation 4 győztes automatikusan kvalifikálja magát a vb előtti rájátszás legjobb 64 játékosa közé, ahonnan már csak egy lépés az év legnagyobb FIFA tornája!

A nevezéshez nem kell mást tenned, mint ma délután 15 óráig regisztrálni az ESL oldalán.

Aztán pedig már csak az a cél, hogy bejuss a legjobb négy közé, onnantól biztos helyed van a nemzeti döntőben! Óriási lehetőség ez a magyar FIFA játékosoknak, hogy megmutassák magukat! Te ott leszel?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!