Aaron és bodito egyetlen meccsre vannak az ECS Challenger Cuptól!

Aaron és bodito egyetlen meccsre vannak az ECS Challenger Cuptól!

Ma is élőben követhetitek a TinderklubeN menetelését, miután tegnap megverték a Refuse csapatát!

Szépen menetel a TinderklubeN nevű európai mix az ECS európai zárt kvalifikációján. Aaron és bodito csapata tegnap 2-0-ás győzelmet aratott a litván Refuse ellen, miután a két nagyon szoros pályán is képesek voltak felülmúlni ellenfelüket.

Trainen 16:14-re nyertek, miután mindkét félidőt 8:7-re hozták. Rendkívül szoros eredmény, néhány izzasztó körrel a végén. A pisztolykört elvesztették a kezdésnél, de amint nagyobb kalibert vettek a kezükbe, 7:3-as előnyt kovácsoltak belőle. Fordulás után magabiztosabban indultak és 14:7-ig meneteltek, ám innen majdnem elengedték a meccset, amit így az utolsó körig húztak.

Hasonlóan kemény küzdelem volt Overpass-ért, ami végül hosszabbítással ért véget. 10:5-ös félidőt hoztak Aaronék, ám az előny gyorsan elfogyott, miután a Refuse visszajött CT oldalon a mérkőzésbe, sőt 12:13-nál át is vették a vezetést. Innen sikerült eljutnia a TinderklubeNnek a meccs és szériapontig, de még egyszer erőt vett magán a litván brigád és egyenlítettek. Az MR3-as ráadásban csupán egy kört szereztek meg boditoék T oldalon, ám ez is elég volt, miután CT-be kerülve mind a hármat elhozták, így 19:17-tel ért véget a pálya, míg 2:0-val a széria.

A selejtező, melynek a végén a Challenger Cupba jutnak a csapatok, a végéhez közelít, ugyanis ma már a top 8 játszik, ami azt jelenti, hogy a győzelem egyenlő a továbbjutással. 21:00-tól a Fragsters ellen lép pályára a két magyar játékos és társaik, ahol egy újabb Bo3 szériában kell bizonyítaniuk. Amennyiben sikerrel járnak, úgy kapnak egy esélyt arra, hogy a Heroic és a GODSENT ellen játszanak, valamint bekerüljenek az ECS következő szezonjába.

Ha ki szeretnétek deríteni, hogy mi is lesz ennek a kalandnak a folytatása, akkor az alábbi csatornára látogassatok majd el, ahol magyar nyelvű közvetítés mellett szurkolhattok boditonak és Aaronnak!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!