Elképesztő teljesítményt nyújtott a FaZe és a Mouz is -StarSeries i-League összefoglaló

Elképesztő teljesítményt nyújtott a FaZe és a Mouz is -StarSeries i-League összefoglaló

Véget ért a i-League második napja, ami bőven tartogatott meglepetéseket.

Vasárnap folytatódott a 300 ezer dollár összdíjazású kijevi verseny, ahol egyelőre a HR és a fnatic húzta a legrövidebbet, míg a FaZe és a G2 szárnyal. Tegnap nyolc meccset játszottak le a gárdák, ami bőven tartogatott meglepetéseket.

fnatic vs. TyLoo

Cobblestone

A kínai gárdának ezen a versenyen sem jósoltunk túl sok babért, főleg azután, hogy először a FaZe-zel találkoztak, majd 0-1-es állásnál a svédekkel csaptak össze. Először a kínai gárda támadott, akik meglepetésre végig pariban voltak, de csak épphogy megtudták nyerni a támadó oldalt. Még nagyobb meglepetésre viszont a védekező oldalon szinte áthatolhatatlan falat húztak fel, így csak három kört engedtek a fnatic-nak és mondhatni simán, 16-10-re meg is nyerték saját választásukat.

Inferno

A fnatic által preferált pályán is hasonlóan alakultak a történések, mint Cobble-ön, először a TyLoo támadott, akik újból megnyerték a félidőt, de csak egy körrel. Ezúttal viszont a svédek is fel tudtak tápászkodni. 15-14-re vezetett a fnatic, amikor nehéz helyzetbe került a TyLoo, hiszen force buyolniuk kellett, de végül KRIMZ-ék belefutottak egy csúnya mészárszékbe, ami adott még egy esélyt Bntet-éknek.

Ezt ők köszönték szépen és örömmel ki is használták, hiszen a hosszabbítást már könnyedén 4-1-re nyerték meg, ezzel hatalmas meglepetést okozva mindenkinek.

SK vs. Mousesports

Mirage

Jó szokásukhoz híven ropzék Mirage-t választottak, amivel szemmel láthatóan a braziloknak sem volt problémája, hiszen komolyan állták a sarat, olyannyira, hogy az első félidőt megnyerték CT-ben. A Mouz védekezésben viszont jobbnak bizonyult, komolyan el is húztak a braziloktól 14-9-re. Az SK viszont szívósan próbált visszajönni a meccsbe, ami végül nem sikerült, így 16-14-re elbukták a pályát.

Cobblestone

A brazilok ezúttal Cobble-t választották, ami FalleN és Coldzera játszóterévé alakul, szinte azt csináltak, amit akartak, de azért a Mouz se adta könnyen a bőrét. CT-ben 9-6-ra, míg T-ben 7-5-re nyert az SK, ami elég is volt egy kényelmes 16-11-es végeredményre a brazilok javára.

Inferno

Meg is érkeztünk a szokásos állomáshoz, ami mostanában nem maradhat ki egy BO3-ból. T-ben kezdve Ropz és Oskar, néha suNny-val karöltve sokszor verte át a brazilok védelmét, ami végül egy 9-6-os félidőre volt elég a javukra.

Ct-ben ugyanúgy ment a szekér és ChrisJ rosszabb teljesítményét TACO szenvedése erősen kiegyenlítette, így nem igazán volt akadály előttük, a végeredmény 16-10.

FaZe vs. Cloud9

Cache

Taktikai szempontból hatalmas húzásnak bizonyult Cache választása, amivel Karrigan szinte azonnal megnyerte az első pályát. Az amerikai gárdának nem volt ellenszere arra, hogy mind a négy sztárjátékos, de még Karrigan is elképesztő teljesítményt nyújtott, míg tarik és RUSH csak kereste magát a pályán, túl sok kérdés nem maradt, a végeredmény 16-1.

Inferno

A Major döntő miatt ezúttal nem volt PTSD-je a all-star csapatnak, CT-ben összeszedetten és kiválóan védekeztek, míg T-ben úthengerként mentek át a Cloud9-on. Meglepetésszerűen, ezúttal Karrigan nyújtott elképesztő teljesítményt, a végeredmény 8-16.

További eredmények:

HellRaisers vs. Heroic 0-2

Renegades vs. Liquid 1-2

Virtus.pro vs. MVP PK 2-1

Na'Vi vs. Gambit 2-1

G2 vs. Astralis 2-1

Ma természetesen folytatódnak az összecsapások, ahol a Liquid a VP-vel, míg a Renegades a fnatic-kal csap össze, az első pálya mindkét oldalt véget ért, a cikk írásának a pillanatában 1-0 az állás a Liquid-nek és a Renegades-nek egyaránt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!