Ezzel az egyszerű trükkel könnyebben láthatod a találatokat!

Ezzel az egyszerű trükkel könnyebben láthatod a találatokat!

Főleg távoli célpontoknál nehéz megállapítani, hogy talált-e a lövés vagy sem. Szerencsére erre is van megoldás, amit többek közt a kínaiaknak köszönhetünk!

Hosszú ideje nehézséget jelenthet egy-egy lövés találatának megállapítása. A legtöbb esetben persze egyértelmű, de mikor távol fut az ellenség, vagy például Erangel egy füvesebb részén futunk vele össze, netán ott fekszik, nem mindig könnyű eldönteni, hogy talált-e a lövésünk, vagy sem.

Elképesztően jó élőszereplős trailerrel rukkolt elő a Tencent

A kínai PUBG trailer még egy filmbemutatónak is elmenne.

Ez főleg akkor lehet még fontos, ha nem pontosan tudjuk az ellenfél helyét, csak félig "vaktában" lövöldözünk és a golyókkal keressük az ellenfelünket. A megszokott piros vérre azt gondolná az ember, hogy könnyű észrevenni, ám ez mégsincs mindig így. Szerencsénkre van egy nagyon egyszerű trükk, ami ezt a gondot teljesen megoldja. Ez nem más, mint a vér színének megváltoztatása kékre. Erre korábban is volt lehetőségünk, igaz cserébe át kellett állítani a nyelvet koreaira, vagy kínaira. Egy egyszerű indítási paranccsal azonban most már ez is kiküszöbölhető, és csak a jobban látható vér előnyeit élvezhetjük.

Az egész opció létének az oka, hogy az egyes keleti országokban, mint Kína, illetve Korea máshogy állnak a képernyőn megjelenített agresszióhoz. Kínában például egy játékban sem szerepelhet semmilyen csontvázra utaló motívum, de vér sem. Ezért került be a játékba a kék vér lehetősége, amit így utólag elnézve, ha nem is sorsdöntő, de mégis előnyt adhatott a kínaiaknak. Lehet, hogy ezért ennyire jók?

Nincs más dolgunk, mint Steamen jobb klikkelni a PUBG-ra, majd megnyitni a tulajdonságokat és ott rögtön az első fülön találjuk az "Indítási opciók beállítása..." gombot.

Ha ez megvan nincs más dolgunk mint beírni a következőt: koreanrating -és láss csodát; a játékon belül kék lesz az ellenfelek és a saját vérünk is, illetve látszólag nagyobb "füstfelhőt" is hagynak a találatok, vagyis még a vak is látni fogja, ha eltalálunk valakit.

Mint említettem, ez inkább messzebbi célpontoknál lehet fontos, de ha valakinek a fal mögül éppen csak a válla lóg ki, ott is könnyebb lesz megállapítani, hogy a falat rongáltuk, vagy ellenfelünket találtuk el. Szemléltetésképp pedig íme az alábbi videó!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!