Láttatok már ilyet? Két quadrakilles karakter 1v1-ezik egy csapatharc után a pentáért -Videó

Láttatok már ilyet? Két quadrakilles karakter 1v1-ezik egy csapatharc után a pentáért -Videó

Leginkább akkor mutatkozik meg a csapatszellem, amikor valaki már quadrakillnél jár és az egész csapat azon dolgozik, hogy meglegyen a penta. De mi van akkor, amikor két ilyen játékos is van?

Én magam nem is nagyon emlékszem, hogy láttam volna még ilyet lassan hat éves pályafutásom alatt. Pentához már volt szerencsém, olyanhoz is, hogy másnak segítettem a megszerzésében, sőt loptam is már pentát, igaz általában véletlenül, direkt maximum akkor csináltam, ha ötös premade-ben voltunk.

DL szerint az egyik legélvezetesebb hős lehet Kai'Sa, itt vannak a képességei videón

Heldeus | 18/02/21 08:36 Szöveges formában, néhány képpel már idő előtt láthattuk, mit tud az új adc, de most megérkeztek a hivatalos videók is róla! A Leauge of Legends 140. hőse, aki egyben a játék legelső verziójának megjelenésétől számítva kereken a 100.

Olyat viszont nem láttam, hogy egy csapatharc úgy alakuljon, hogy mindkét oldalon legyen egy-egy játékos, aki négy gyilkosságot, vagyis egy-egy quadrát szed össze egymással párhuzamosan, ezzel pedig ők ketten maradnak csak a túlélők. A két csapat megmozdulásainak elemzésébe most nem is annyira mennék bele, az események tekintetében talán nem is az a legfontosabb, hogy ki, hol és mit hibázott, hanem a végeredmény. Az biztos, hogy mindkét csapat majd mindent kiadott a csövön, amit csak lehet, egyedül Tristana felejtette el az R betű használatát. Talán nem véletlenül ő az első áldozat Yasuonak köszönhetően.

A másik oldalon Camille indul meg, igaz addigra Yasuo már a doublekillnél tart, sőt a triple-t is megszerzi, mire Camille a másodikat. Ezt követően már felgyorsulnak az események, melyek hatására mindkét utolsó túlélő eltávolodik egymástól, hogy a többi áldozatot vadássza le. Nagyjából 50% HP körül élik túl mindketten. Én ilyen helyzetben, mint mondtam még nem voltam, de azért elég izgalmas lehet olyan tudattal belemenni egy 1v1 párharcba, hogy tudjuk, mindketten a pentáért küzdünk. Azt hiszem ez az a pillanat, amikor a mérkőzés sorsa nagyjából senkit sem érdekel, vagy a következmény, csak az számít, hogy ki lesz az egyetlen túlélő? A hegylakó erről a körről lemaradt, hiszen Master Yi még korábban áldozatul esik.

Voltatok már ilyen helyzetben, ahol csak ketten maradtak életben egy harc után és mindketten quadráztak?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!