DL szerint az egyik legélvezetesebb hős lehet Kai'Sa, -itt vannak a képességei videón

DL szerint az egyik legélvezetesebb hős lehet Kai'Sa, -itt vannak a képességei videón

Szöveges formában, néhány képpel már idő előtt láthattuk mit tud az új adc, de most megérkeztek a hivatalos videók is róla!

A Leauge of Legends 140. hőse, aki egyben a játék legelső verziójának megjelenésétől számítva kereken a 100. kiadott hős is, hetekig csak egy elejtett információ, egy mézesmadzag, egy gondolatébresztő füles volt, ám a tegnapi napon zuhatagként kaptunk meg róla szinte minden fontos tudnivalót. Képek és szövegek segítségével nem csak a kinézetét, de a képességeit is bemutattuk már Nektek, ám végre megérkeztek a részletes, hivatalos videók is.

A kinézete mellett Kai'sa képességeit is leakelték

Nem csak a képek láttak előbb napvilágot, mint kellett volna, a képességekre is fény derült; bemutatjuk őket egyesével!

Első ránézésre egy meglehetősen fürge, részben egyedi játékstílust igénylő hős lesz, akit azért nem árt majd kicsit gyakorolni. Csapjunk is bele a lecsóba!

PASSIVE: MÁSODIK BŐR (SECOND SKIN)

Égető sebek: Kai'Sa plazma jelzőket halmoz fel az ellenfelén, amelyek varázssebzést okoznak neki, a megfelelő plazmamennyiség összegyűjtésével pedig a jelzők felrobbannak, és további sebzést osztanak ki a célpont hiányzó életereje alapján. A közeli csapattársak cc-i képesek növelni a jelzők számát.

Élő fegyver: Kai'Sa létfontosságú eszköze az ő szimbiotikus ruhája, amely az általunk vásárolt tárgyak értékeinek, illetve szintünknek megfelelően erősíti a képességeinket.

Q: IKÁTHIAI ZÁPOR (ICATHIAN RAIN)

Kai'Sa egy rakéta sorozatot bocsát útjára, amelyek egyenlően oszlanak el a közelben tartózkodó ellenfelek között, hogyha viszont kellően magas a támadási sebességünk, akkor az Élő fegyvernek köszönhetően több rakéta lőhető ki.

W: ÜRESSÉGNYALÁB (VOID SEEKER)

A téma innen kezd majd érdekes lenni, a Q képessége nem volt annyira nagy durranás, a W-je viszont fontos összefüggésben van a végső képességével. Ezt a képességet használva Kai'Sa egy ürességnyalábot lő ki, amely felfedi és megsebzi az első eltalált ellenfelet. Ha kellően magas a varázssebzésünk, akkor az Élő fegyver még több sebzéssel látja el ezt a képességet, és hősök eltalálásakor csökken a töltési ideje.

E: TURBÓFELTÖLTŐ (SUPERCHARGER)

Kai'Sa tölteni kezdi a képességét, mellyel megnő a mozgási sebessége, viszont támadni nem tud. Ha a töltés kész, nagyobb kaliberű fegyvereket ránt elő, melyekkel néhány másodpercre megnő a támadási sebessége. Az alaptámadások csökkentik a Turbófeltöltő töltési idejét. Elegendő mennyiségű támadási sebesség esetén az Élő fegyver tökéletes láthatatlanságot biztosít Kai'Sa számára.

R: GYILKOS ÖSZTÖN (KILLER INSTINCT)

Elérkeztünk hát a végső képességhez, amire nemrég utaltam. Ezzel a varázslattal Kai'Sa egy gyors és elég nagy hatótávú ugrásra tehet szert, amellyel a Plazmával megjelölt ellenfelekhez repülhet. Bármelyik képessége segítségére lehet ebben, amelyik alkalmazza a plazmahalmozást, ám a W lesz az, amelyik használatával kimaxolhatja a képesség határait.

Természetesen a videóözön itt még nem áll le, két pillanatfelvételt is kaptunk az aktív játékmenetből! A legelső a Twitteres beharangozó videója, melyből jól látható, hogy fürgeség terén nem lesz problémája a hősnek.

A második videóban pedig normál kameranézetből követhetjük a karakter néhány párbaját!

Ezt a két videót látva szerintem nyugodtan mondhatjuk Kai'Sa-ra, hogy egy kis assassin vér is csörgedezik az ereiben, hiszen elképesztő fürgeségével kíméletlenül képes tizedelni ellenfeleit. A W és R kombója jó nyitása lehet egy harcnak, ám ne feledjük el, hogy ezzel a párosítással a menekülő, villanó ellenfél után is mehetnénk akár, tehát helyzettől függően bölcsen kell választanunk, hogy mivel nyitjuk meg a csetepatét. Q-jával szinte azonnal elsötétíthetjük célpontunk feje felett az égboltot, miközben egy talicskányi alaptámadással pumpáljuk tovább az addigra már megtépázott életerejét. Valamilyen úton-módon még mindig szökik? Az E képességünkkel jó eséllyel utolérhetjük.

TOVÁBBI TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

  • Mindig figyeld, hogy hol bukkanhat fel egy-egy magányos préda, akiket levadászhatsz, ám tartsd szemmel a harcban álló csapattársaidat is, hiszen minden egyes cc képesség értékes jelző a számodra.
  • Ne félj harcokat kezdeményezni, hiszen az Élő fegyver annál erősebb, minél több tárgyad van. Kai'Sa egy agresszív lövész, engedd, hogy kiteljesedjen a kezedben!
  • Figyelj arra, hogy mennyi célpont van körülötted, mielőtt elhasználod a Q képességedet. Néhány minion letakarításával többszörös sebzést is kicsikarhatsz a Q-ból, továbbá az alaptámadások Kai'Sa létfontosságú harci eszközei, már csak az E képességének töltési ideje miatt is. Mérd fel a helyzetet, és annak függvényében válassz kezdeményezési módot!

Doublelift ADC mainként lehetőséget kapott, hogy még a megjelenés előtt rátehesse mancsát a karakterre.

"Kipróbáltam Kai'sat és az egyik legélvezetesebb hős volt, akivel valaha játszottam, alig várom, hogy maineljem majd ha megjelenik."

Ez lett volna Kai'Sa képességbemutatója! Személy szerint nekem nagyon tetszik az új jövevény, és noha akkora fantázia azért nem áll mögötte, mint Zoé mögött, aki egy teljesen új mechanikát igényelt, a potenciál megvan benne arra, hogy kiemelt szereplője legyen az Idézők Szurdokának!

Mit gondoltok a képességeiről? Képes lesz felvenni velük a versenyt a többi adc-vel szemben?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.