PUBG alapok 7. rész: Hogyan találj magadnak kedvenc helyet

Egy jó hely kiválasztása már félsiker, ezúttal ebben segít bLYYY.

A meccsek kezdete sokszor ugyanannyira fontosak, mint a győzelem pillanatai. Ha olyan helyre érkezel, amit jobban ismersz, mint a saját tenyeredet, sokkal több esélyed van élve kijönni onnan. Megtalálni a kedvencedet nem nagy ördöngösség. Az első lépés kitapasztalni azt a pár házat, vagy épületsort, ahol konzisztensen jó lootot lehet szerezni, minimális konfrontációval. Ezután meg kell ismerni minden egyes részét, mert ha valaki véletlen oda esik, sokat segíthet a legyőzésében. bLYYY kedvenc helye például Yasnaya keleti része, ahol a rendőrséget és pár környező épületet néz át, ami pont elég ahhoz, hogy be tudjon menni a kör közepébe.

Yasnaya a játék egyik legnagyobb városa, de sokan mégsem esnek oda, pont emiatt. Sokszor laggol gyengébb gépeken és szinte átláthatatlan betondzsungelként hathat sokaknak. Ha mégis valaki arra adja a fejét, hogy oda esik és kiismeri a helyet, igazi aranybányára lelhet. WackJacky is csinált hasonló videót, amiről cikkünk is született, ő Georgopolra esküszik.

Hol érdemes lootolni, ha harc nélkül szeretnénk minél több lootot bezsebelni

Mindkét pályán mutatunk egy-egy helyet, ahol minimális zavaró tényező mellett kimondottan jó lootot lehet találni.

Az én kedvenc helyem rendes meccsekre nem igazán használható, versenyeken viszont kitűnő, hiszen szinte soha nem esik oda senki, a loot általában tökéletes, egyedül kocsit nehéz találni néha, de nagyon szerencsétlennek kell lennünk, ha végül nem tudunk onnan élve kijutni.

Őszintén szólva a többiek választása kicsit jobb, de legjobban mindig a saját magad által felfedezett terület fog tetszeni. Ha szeretnéd követni bLYYY-t azt Twitch-en, Youtube-on, de még Facebookon is megteheted. Reméljük most is tudtunk segíteni, hogy még több csirkevacsit szerezzetek meg a jövőben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!