lurppis mostantól az Immortals-nál folytattja

lurppis mostantól az Immortals-nál folytattja

A veterán 1.6 játékos mostantól az Immortals vezérigazgatója lesz.

Az Immortals pár hónappal ezelőtt a kNg botrány után hagyta ott az egész CS:GO-t, amikor is csapat nélkül maradtak, hiszen tiszteletből elengedték Boltz-ot és Steelt is. Noah Winston a szervezet igazgatója viszont elmondta nekünk, hogy ez csak ideiglenes bökkenő lesz és később mindenféleképpen szeretnének visszatérni. Az első lépést már meg is tették, hiszen az ex-1.6 profi játékos, mostanában pedig elemzői munkát folytató lurppis lesz a CS:GO osztály vezérigazgatója.

"Nagyon várom már, hogy a karrierem következő fejezetében az Immortals-nál dolgozhassak. Egy olyan esélyt kaptam, ahol életem két fő érdeklődési körét tudom kombinálni, az e-sportot és a üzletet." -mondta lurppis. "Az Immortals CEO-ja, Noah Winston egy remek csapatot rakott össze és nagyon izgatott vagyok, hogy végre megtudjam mire lehetünk képesek így együtt."

Előző hónapban a Made in Brazil (MiBR) tulajdonosa Paulo Velloso megerősítette, hogy tényleg tárgyalnak az Immortals-szal a szervezet eladásáról. Ezután januárban pedig megjelent egy cikk a cybersport.com-on, amiben az állt, hogy az Immortals már az SK jelenlegi ötösével is tárgyalásokban áll, hogy júliusban, szerződésük lejárása után hozzájuk csatlakozzanak FalleNék. Noah elmondása szerint még nem jelenthetik be, hogy kik játszanak a csapatban vagy, hogy hol fognak elhelyezkedni a HLTV ranglistáján, de mindent megtesznek azért, hogy ne csak versenyezzenek, de minél többet nyerjenek is, ehhez pedig lurppis a tökéletes választás.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover: Hltv.org

Kövess Minket!