Újabb Man of the Match lapok érkeztek

Újabb Man of the Match lapok érkeztek

De Gea kapuja újra bevethetetlen volt, Immobile pedig mesterhármast szerezett.

Érkeznek újra a Man of the Match lapok, amiknek ugye az a lényege, hogy a BL, EL vagy a belföldi kupameccsek legjobbai MOTM lapot kapnak. Éjszaka egy elég változatos MOTM mixet kaptunk, ugyanis van benne European Man of the Match, és sima narancssárga változatú kártya is.

Bejelentették a Winter Refresh frissítés dátumát

Izgalmas várakozás előzi meg a Winter Refresh érkezését. Vajon kik kapják a legtöbb pluszt a frissítésben?

A legjobb értékelést David De Gea kapta, aki a Sevilla elleni BL meccsen védett megint nagyszerűen. A Sevilla támadói nem tudták áttörni a spanyol kapus által felállított falat és így maradt a 0-0-ás döntetlen. A héten kiesett az angol FA Kupából a jelenlegi bajnoki éllovas Manchester City, miután a Wigan támadója, Will Grigg betalált az első osztályú csapatnak és így 1-0-ával ők mentek tovább.

Will Grigg onnan lehet ismerős, hogy a 2016-os EB-n az Észak-Ír szurkolók egy saját dalt énekeltek neki, ami a "Will Grigg's on fire" címre hallgat. Természetesen a City elleni győzelem után is elhangzott ez a dal, íme:

Ciro Immobile az Európa Ligában szórta meg egy mesterhármassal a román ellenfelét a Lazionak, amivel nagyon könnyedén 5-2-es összesítéssel mentek tovább. Az összes MOTM kártyak kapó játékost alább láthatjátok:

Ti esetleg hiányoltok valakit?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!