Kiegészítő témák, amiket szívesen látnánk a Hearthstone-ban

Szerencsére a Warcraft univerzuma végtelen forrást biztosít a fejlesztők számára, szóval nem kell tartanunk attól, hogy kifogynának az ötletekből. 

Mivel a Hearthstone a Warcraft univerzumára épül, az eddig kijött kiegészítőkben olyan ikonikus helyszínekre látogathattunk el, mint például Naxxramas, a Blackrock Mountain, Karazhan, Gadgetzan és az Un'Goro kráter. Természetesen ez eddig csak a jéghegy csúcsa volt, mivel a fiktív univerzum számtalan egyéb témával rendelkezik, amik köré kiválóan fel lehetne építeni egy expansiont. Valószínűleg ti is elgondolkodtatok már azon, hogy milyen helyekre lenne jó elkalandozni a Hearthstone-ban, szóval az alábbiakban figyelmetekbe ajánlunk néhány témát, amik mindenféleképpen megérnének egy kiegészítőt. Nem is húznám tovább az időtöket, vágjunk is bele!

Trollok

A Trollok nagyon fontos szereplői a Warcraft világának, azonban a Hearthstone-ban eddig nem kapták meg a számukra kijáró rivaldafényt. Persze kártyák formájában ők is jelen vannak a játékban, mint például a Frothing Berserker, a Sen'jin Shieldmasta, a Spiteful Summoner, vagy Moorabi, viszont ezek csak szimpla lapok egy Troll ábrázolásával, amiket simán helyettesíthetnénk egy másik fajjal is. Úgy hisszük, ennél azért jóval több lehetőség van bennük, főleg ha azt vesszük, hogy rengeteg különböző törzsük él szerte Azeroth-on és simán el tudnánk képzelni egy Troll háborút feldolgozó kiegészítőt. A Stranglethorn-vale-ben élő Gurubashi törzs is kiváló anyag lenne, főleg hogy a terület flórája és faunája rengeteg bestiának és veszélyes növénynek ad otthont, nem is említve Zul'Gurub-ot, ahol a vodoo-mágia különösen nagy hangsúlyt kap. 

Titánok és Ulduar

A Warcraft univerzumának legerősebb lényeit nem lenne egyszerű kártyává formálni, azonban a Hearthstone-ban kicsit megváltoznak a szabályok és olyan entitásokat is láthattunk már megjelenni mint Deathwing, N'Zoth, the Corruptor, vagy C'Thun. A játék már eddig is kísérletezett a témával, ott van például a Keeper of Uldaman, a Clockwork Gnome, a Flame Leviathan, a Mimiron's Head, azonban a fejlesztőknek rengeteg további lehetőségük van. Ulduar ugye az egyik legikonikusabb raidje a World of Warcraft-nak, ami egyben Yogg' Saron börtönéül és a titán őrzők otthonául is szolgál, tele számtalan különböző teremtménnyel, akiket vétek lenne kihagyni a Hearthstone-ból. 

Pandaria

Ha választanom kellene, melyik a kedvenc WoW kiegészítőm, gondolkodás nélkül Pandaria-ra voksolnék, mivel a Blizzard művészeti és hangulat szempontjából zseniálisan fogta meg a kelet-ázsiai kultúrát, és egy csodálatos új világot mutatott be Azeroth-on. Természetesen rengetegen vannak olyanok, akik utálták a kiegészítőt a pandák és más cukiságok miatt, azonban valljuk be, a magát nem feltétlenül komolyan vevő Hearthstone-ba mindez tökéletesen illeszkedne és remek kiegészítőt lehetne az egész köré felépíteni. Ne feledjük ráadásul, hogy nem csak Pandarenekkel találkozhattunk, hanem rengeteg más érdekes fajjal is, mint például a Hozenekkel, a Jinyukkal, a Mogukkal, vagy a negatív energiák manifersztációival, a Sha-val is. 

Caverns of Time és alternatív univerzumok

A Caverns of Time ugye az idő felett őrködő Bronze Dragonflight-nak és vezérüknek, Nordurmunak ad otthont, ahol WoW-os kalandjaink során többször is visszautazhattunk a múltba, újraélve a fontosabb történelmi eseményeket. Egyik alkalommal azonban a jövőbe kalauzoltak minket a sárkányok és az End Time dungeon-ban megtapasztalhattuk, hogyan is nézne ki Azeroth akkor, ha Deathwing sikerrel felégeti a világot. Ez a téma igencsak illeszkedne a Hearthstone-ba, mivel a fejlesztők rendszeresen csavarnak egyet a megszokott Warcraft lore-on és előszeretettel feszegetik a "mi lenne ha?" kérdést a lapok és kiegészítők gyártása során. 

Nektek hogy tetszenek ezek a kiegészítő ötletek? Melyiket látnátok szívesen a játékban?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!