Remek csoportokat sorsoltak a V4 CS:GO versenyére

Remek csoportokat sorsoltak a V4 CS:GO versenyére

A V4 Future Sports Festival selejtezőinek lezárultával eljött az idő, hogy a szervezők kisorsolják a torna csoportjait.

Mint azt már tudhatjátok a bejelentés óta, a verseny formátuma körmérkőzéses rendszer lesz a V4 Future Sport Festival CS:GO tornájának csoportköre alatt. A meghívott (FaZe, mousesports, HellRaisers és Virtus.pro), valamint a kvalifikált csapatok (GameAgents, Dark Tigers, VenatoreS és eXtatus) közül azonban nem mindenki találkozik egymással az első szakaszban, ugyanis a 8 résztvevőt két négyfős csoportba osztották. A formátum értelmében a csoportokon belül játszanak majd az együttesek egymás ellen Bo2 mérkőzéseket, melyeket két, egymást követő Bo1 meccsként kell értelmezni lebonyolítás szempontjából.

A szervezők ma este alakították ki a két csoportot, akik rögtön a League of Legends nemzeti döntője után végezték el a sorsolást. Két külön edényből húzták ki a neveket azért, hogy a meghívott (kiemelt) és kvalifikált (nem kiemelt) csapatokat kiegyensúlyozhassák. 

Alább láthatjátok is a végeredményt, mely igen érdekes csoportokat hozott. Remek egyensúly van a kettő között, szerencsére a mousesports és a FaZe Clan, –akik a torna nagy esélyesei–, nem kerültek egy csoportba, így nyitott lehet a második hely mind az A, mind a B jelzésű kalapban.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!