"Twistzz és ELiGE is jobb, mint bárki a C9-ban" NAF interjú

A dbltap kapta el a Liquid legújabb tagját, aki a statisztikák alapján az idei év második legjobb játékosa.

A Liquid katowicei teljesítménye újból lehengerlő, hiszen először a Renegades-t küldték alsóágra majd a Cloud9-on is könnyedén átléptek, holnap pedig az Astralis-szal csapnak össze az "A" csoport felsőági döntőjében. A DBLTAP ezért el is kapta a csapat legújabb és legjobb teljesítményt nyújtó játékosát, NAF-FLY-t, hogy beszéljen kicsit a Liquidbe való csatlakozásról és a nagy amerikai rivalizálásról.

Menjünk kicsit vissza az időben, először az OpTic, majd a Renegades és most pedig a Liquid tagja vagy, jó pár különböző stílus bújik meg a három csapatban, milyen érzés most itt lenni a Liquidben?

"Jó érzés, igazából két csapatban akartam mindenféleképpen játszani, vagy a Liquid vagy a Cloud9, mert ebben a két csapatban vannak a legjobb amerikai játékosok, szóval nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek."

Közösségi szempontból nézve elképesztően jó érzés két komoly amerikai csapatot is a top gárdák között látni, a legvadabb álmainkban is csak egy jó csapatra gondoltunk, most mégis ketten vagytok, milyen érzés megélni ezt a rivalizálást?

"Szerintem ez jó, boldog vagyok, hogy ennyire jól játszanak és még a Majort is megnyerték, de tényleg örülök, hogy két ilyen csapat is van Amerikában."

Tudjuk jól, hogy mindig amikor egy új játékos kerül egy csapatba, akkor van egy mézeshetek periódus, amikor mindenki jól játszik, de te ezt egy új szintre emelted, hiszen ebben az évben elképesztően játszol. Változtattál valamin vagy csak beröppentél a csapatba és a saját játékodat játszod?

"Nem tudom, legtöbbször, amikor új csapatba jövök csak csinálom a dolgomat, egy igazi plug and play játékos vagyok, csak bedugnak és már azt is csinálom, amit eddig egy másik gárdában. Viccet félretéve, én szinte mindent tudok csinálni, AWP-zni, lehetek lurker, lehetek rifler szóval igazán sokszínű játékos vagyok, sok pluszt adok a csapatnak."

Menjünk vissza megint egy kicsit a múltba, az OpTic-nál mindenki ott hagyott téged, aztán kaptál egy kisebb lehetőséget a Renegades-től, most pedig álomszerűen a Liquidben vagy, hitted volna ezt az OpTic-os korszakodban?

"Hát nem igazán... Elég nagy őrület az egész, de örülök, hogy mindegyik régi csapattársam kapott esélyt egy top csapatban, miután muszáj volt elmennem az OpTic-ból egy kicsit depressziós lettem, tényleg nagyon szomorú voltam, de most nagyon örülök, hogy visszatértem a top játékosok közé."

Szerinted el tudjátok venni a koronát a C9-től?

"Oh, persze... (nevet) Mármint, amikor csatlakoztam a csapathoz zews-nek is elmondtam, hogy szerintem Twistzz és ELiGE is jobb, mint bárki a C9-ban, emellett még az is segít, hogy itt vagyok a csapatban, így szerintem jobb játékosaink vannak, és simán megtudjuk csinálni.

A magabiztosság nem hiányzik NAF-ból, de érthető okokból, hiszen mostanában tényleg jobbnak tűnnek, mint a Cloud9, kíváncsian várom végül ki kerül ki győztesen a nagy NA rivalizálásból.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!